Trudnoća Liječenje neplodnosti 08. travnja 2021.

Snažne fotografije pokazuju patnju iza borbe s neplodnošću

Foto: Facebook/Babble
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte emotivne fotografije koje dočaravaju ono što riječi ne mogu: bol i patnju koja se krije iza borbe s neplodnošću

Želja za djetetom i nemogućnost začeća ili stalni spontani pobačaji - poražavajući su za svaku ženu. Za 32-godišnju Victoriju Hamilton, koja želi postati majkom od svoje 12. godine, borba s neplodnošću i objašnjavanje tuge koju osjeća nakon tri spontana pobačaja - nešto je što se ne može opisati riječima

Možda te zanima... Što trebaš znati o neplodnosti u 20-ima, 30-ima i 40-ima Trudnoća

Kako bi joj pomogla objasniti kompleksnost emocija, fotografkinja i mama dvoje djece, Abbie Fox, odlučila je snimiti nevjerojatne fotografije i pokazati osjećaje koje jezik ne može prenijeti. Fotografkinja se i sama borila s neplodnošću tako da su ove fotografije bile uistinu osobne i značajne za nju samu. 

"Riječi mogu učiniti toliko, ali slike su puno snažnije", rekla je Victoria i dodala kako su fotografije ujedno bile njezin način otpuštanja emocija iako joj ih je teško gledati. "Ljudima se sviđaju i komentiraju koliko su prekrasne. I jesu, Abbie je napravila sjajan posao. Vidim tu ljepotu, ali isto tako osjećam jako veliku bol gledajući ih. One na neki način pokazuju kroz što prolazim svakodnevno." 

7 najgorih rečenica za ženu koja ne može zatrudnjeti

"Postoji toliko emocija koje se događaju kada se borite s neplodnošću. Imate osjećaj kao da se tornado događa u vama. Znam da negdje mora postojati duga, ali s obzirom da Vikki još nije dobila svoju 'duginu bebu', one predstavljaju njezino čekanje duge, njezinu nadu koja ne prestaje", dodala je fotografkinja. 

tuga žena Možda te zanima... Tužna sam kad netko koga znam zatrudni Trudnoća

Pogledajte dirljive fotografije koje tako snažno dočaravaju skrivenu bol žena koje se bore s neplodnošću:

Možda te zanima... Fotografije koje pokazuju bol i prazninu zbog gubitka djeteta Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.