Trudnoća Liječenje neplodnosti 07. prosinca 2018.

Problemi kod začeća? Jedinstveni pristup muškoj plodnosti

Plodnost muškarca
Foto: Guliver Promjenom načina života i prehrane moguće je poboljšati zdravlje i kvalitetu sperme te tako utjecati na plodnost muškarca.
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Sve faze razvoja spermija iznimno su važne, što je Proxeed® Plus prepoznao zahvaljujući metaboličkom pristupu zdravlju muškaraca

Proxeed® Plus zbog svoga jedinstvenog sastava te potrebnih visokih doza ključnih sastojaka (jedna vrećica praha sadrži čak 1000 mg L-karnitina te 500 mg acetil-L-karnitina) već je godinama proizvod izbora u svijetu kada je u pitanju fertilnost te briga o začeću.

Sve faze razvoja spermija iznimno su važne, što je Proxeed® Plus prepoznao zahvaljujući metaboličkom pristupu zdravlju muškaraca. Karnitin je posebno značajan nutrijent koji sudjeluje u procesu oslobađanja energije u stanici, što je od presudne vrijednosti za sve stanice kojima je potrebna velika količina energije.

Uravnotežene doze te pravi omjer ključnih nutrijenata i vitamina podupiru prirodne metaboličke procese važne za fertilnost i reprodukciju.

 | Author: promo Foto: promo

Količine sastojaka presudne su za dobru pokretljivost!

Stoga Proxeed® Plus uz čak 1000 mg L-karnitina te 500 mg acetil-L-karnitina sadrži još i koenzim Q10, folnu kiselinu i vitamin B12 te snažne antioksidanse: vitamin C, cink i selen. Cink doprinosi plodnosti i reprodukciji te održavanju normalne razine testosterona u krvi, dok selen također doprinosi normalnoj spermatogenezi. Limunska kiselina i fruktoza sastavni su dijelovi sjemene tekućine te pružaju hranjive sastojke potrebne za proces razvoja i sazrijevanja spermija.

Proizvod možete pronaći u odabranim ljekarnama - više informacija potražite na web stranici

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.