Trudnoća 27. srpnja 2023.

Lana Jurčević iznenadila objavom sretne vijesti: trudna je!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U emotivnom videu popularna je pjevačica objavila sretnu vijest i iznenadila mnoge. Nije krila sreću zbog svoje trudnoće.

Pjevačica Lana Jurčević je trudna! Ova je vijest danas mnogim fanovima bila lijepo iznenađenje, a Lana je vijest objavila na Instagramu, i to na vrlo emotivan i umjetnički način.

Možda te zanima... Janica Kostelić trudna je s drugim djetetom – Oskar će dobiti sestru ili brata Trudnoća

Naime, Lana je objavila simpatičan i vrlo osoban video koji je snimila, kako piše, 16.3. ove godine, dakle prije tri mjeseca. Tada je, očito, partneru otkrila da je trudna. Video snimka najprije pokazuje Lanu kako plače, ali sekundu kasnije shvatimo da su to suze radosnice.

U kadru se, naime, nađe test za trudnoću – pozitivan. Na Laninom licu može se vidjeti sreća i olakšanje. Zatim snimka pokazuje Lanu i njenog partnera, Filipa Kratofila, kojem je Lana priopćila sretnu vijest.

Inače, Lana i Filip su u vezi već pet godina, a Filip je ujedno i njen poslovni partner, budući da vodi financije u njezinom poslu. Iako je u vezi s Lanom koja je često pod budnim okom javnosti, a čini se da joj to niti ne smeta, Filip je potpuna suprotnost tome. On ne voli medijsku pažnju, pa tako i Lana ne objavljuje njihove zajedničke fotografije gotovo nikad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Često su je pitali hoće li ona i Filip stati pred oltar, ali na to nikad nije odgovorila. Ipak, jednom je prilikom na Instagramu otkrila zašto još uvijek nije postala majka.

'Što sam starija sam svjesnija da postoji dobar razlog zašto nisam do sada imala dijete... da je moja podsvijest možda to negdje blokirala i odugovlačila... za mene je toliko velika stvar, s toliko odgovornosti, toliko pretpripreme... Želim biti najbolja verzija sebe, želim u smeće baciti svoj ego, očekivanja, doživljavanje tog bića kao projekta kao što to nažalost mnogi rade. Ne želim projektirati svoje ambicije, želje, neispunjene stvari, nego njegovati njegovu autentičnost, pomoći mu u njegovom putu. Uglavnom, jako dugačka i duboka tema koja me oduvijek jako zanimala’, napisala je na Instagramu.

Čini se da je sad pravo vrijeme za dijete i Lani želimo zdravu i laku trudnoću!

Možda te zanima... Rihanna otkrila da je trudna dok ju je gledalo vjerojatno više od 100 milijuna ljudi Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.