Trudnoća 11. srpnja 2023.

Janica Kostelić trudna je s drugim djetetom – Oskar će dobiti sestru ili brata

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Naša legendarna skijašica trudna je po drugi put, u svojoj 41. godini. Trenutačno je na ljetovanju, a s trudnoćom nema nikakvih problema.

Janica Kostelić postat će mama po drugi put! Naša legendarna sportašica trudna je u svojoj 42. godini, a trudnoća protječe u najboljem redu. Ovu je vijest iz povjerljivih izvora doznao časopis Story.

Najbolja hrvatska skijašica svih vremena trenutno je na ljetovanju sa svojim partnerom i prvim sinčićem Oskarom. Janica sa svojima uživa na našim otocima Braču i Hvaru, a trenutno je u drugom tromjesečju trudnoće.

Svog prvog sina, Oskara, rodila je 2019. godine, a oduvijek je isticala kako istinski želi djecu. I prije nego je postala mama, Janica se posebno vezala za svog prvog nećaka, prvog sina svog brata Ivice Kostelića.

Janica Kostelić postala mama malenog dječaka

U jednom je intervjuu prije 10 godina Janica izjavila: „Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama. Kada bih bila samo pola onoga što je meni bila moja majka, bila bih presretna. Majka je najvažnija u cijeloj priči svakog djeteta.“

 | Author: Ivo Čagalj/PIXSELL Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Nakon što je rodila Oskara, Janica se povukla iz javnosti gotovo u potpunosti, upravo kako bi se posvetila njemu. Sigurni smo da se Oskar veseli bratu ili sestri, a mi čestitamo!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.