Trudnoća Beba u trbuhu 25. ožujka 2018.

Umjetničke slike ultrazvuka pružaju utjehu roditeljima

Foto: Facebook/QuaintBaby Ultrasound Art
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Umjetnica Laura Steerman pretvara snimke s ultrazvuka u šarene portrete koji slave i odaju počast trudnoći

Za mnoge buduće roditelje, snimka ultrazvuka je samo rutinski pregled, ali za neke - vidjeti svoje dijete po prvi put može doći s emocionalnom pozadinom. Nakon što je sama iskusila strahove u trudnoći, umjetnica Laura Steerman počela je pretvarati svoje snimke s ultrazvuka u nevjerojatna umjetnička djela. Sada su njezine slike naišle na veliku potražnju jer mnogo ljudi pronalazi utjehu, ali i radost u njezinim prekrasnim i veličanstvenim djelima

ultrazvuk trudnica Možda te zanima... Kada se najranije na ultrazvuku vidi plod? Trudnoća

Laura, koja je majka troje djece, objasnila je kako su na nju slike imale terapeutski učinak dok je prolazila kroz kompliciranu trudnoću punu strahova: "Imala sam dosta kompliciranu trudnoću i nisam uopće osjećala bebine pokrete. Zbog toga sam osjećala kako crno bijele mutne snimke ultrazvuka jednostavno nisu dovoljne i počela sam ih slikati. Počelo je kao jedan hobi, a pretvorilo se u maleni posao nakon što su prijatelji kojima sam naslikala snimke podijelili slike na društvenim mrežama."

12 nevjerojatnih činjenica o vašoj nerođenoj bebi

Laura govori kako je najljepši dio posla upoznavanje klijenata i njihovih nevjerojatnih priča. "Ne samo da je cijeli proces slikanja za mene vrlo zabavan već se radi o emocionalnim slikama beba u trbuhu. Moj omiljeni dio tog procesa je povezivanje s klijentima i slušanje njihovih nevjerojatnih priča jer nijedno iskustvo i nijedna beba nisu isti."

Možda te zanima... Selfie s bebom u trbuhu? Super aplikacija zabavlja trudnice Trudnoća

Ne samo da ovim slikama umjetnica omogućuje svojevrsni terapeutski učinak već se uspjela povezati i s irskom dobrotvornom udrugom Feileacain na čijoj internetskoj stranici postotak njezinih prodanih slika ide roditeljima koji su izgubili bebe neposredno prije ili ubrzo nakon rođenja

trudnica, ultrazvuk Možda te zanima... Nevjerojatne snimke bebe u trbuhu kakve još niste vidjeli! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.