Trudnoća Beba u trbuhu 20. travnja 2017.

Prekrasna snimka ultrazvuka: Poljubac blizanki u maternici

Foto: YouTube/InsideEdition
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nema ništa ljepše od sestrinske ljubavi, posebno kada bebe nisu ni rođene. Dvije blizanke, Isabella i Callie, uhvaćene su u maminom trbuhu u 25. tjednu trudnoće kako dijele poljubac

Uobičajeno je da blizanci imaju blisku vezu, ali budući roditelji Carissa Gill i njezin partner Randy Good, vidjeli su povezanost svojih beba i prije nego što su rođene. Nakon što su došli na ultrazvuk u 25. tjednu trudnoće, sonogram je pokazao nešto nevjerojatno. Njihove bebe, blizanke Isabella i Callie razmjenjivale su nježnost i činilo se kao da ljube jedna drugu.

Možda te zanima... Snimka ultrazvuka male rock zvijezde Trudnoća

"Bilo je tako uzbudljivo vidjeti ih", rekla je buduća mama Carissa i dodala: "Nisam mislila da će već sada biti toliko bliske, ali jesu, i to je jedna od ljepših stvari koju sam vidjela." 

John Hamburg, tehničar koji je napravio sonogram, rekao je: "Napravio sam oko 15 000 ovakvih ultrazvuka, ali nikada nisam vidio blizance okrenute licem u lice, koji izgledaju kao da se ljube. Obično je jedna glavica gore, a druga dolje."

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.