Trudnoća Beba u trbuhu 16. ožujka 2017.

Snimka ultrazvuka male rock zvijezde

Foto: Facebook/ Makelle Throckmorton Ahlin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Kad bi morali prikupiti najposebnije fotografije s ultrazvuka, ova bi definitivno zauzela jedno od prvih pet mjesta na toj rang-listi. Slažete li se?

Makelle i Jared Ahlin, bračni par iz SAD-a, veselo su objavili kako u lipnju možemo očekivati novu, najmanju ikad, rock'n'roll zvijezdu. Ovi roditelji dvoje djece, pregledavali su najnovije fotografije s ultrazvuka i naišli na ovu gdje ih prepoznatljivim rokerskim pozdravom pozdravlja mala buduća zvijezda.

Odlično, zar ne? Dijete je definitivno spremno za svoj prvi nastup.

"Pa to je službeno, naša djeca su najbolja, čak i prije nego što uđu u svijet... ili su oni samo jako puni sebe, ali već sam znala da će se to dogoditi, samo pogledajte njihovog tatu", Makelle je napisala na Facebooku, gdje je i podijelila fotografiju svoje bebe.

ultrazvuk Možda te zanima... Ultrazvuk sa 16 tjedana: Beba štuca u maternici Trudnoća

Nije iznenađujuće što je fotka brzo počela kružiti i na kraju je završila na televiziji gdje ju je uočila Joni Leamaster Miller, tehničarka koja je uslikala fotografije. Zatim je i ona sliku podijelila na svojoj Facebook stranici i opovrgnula sve tvrdnje da je slika fotošopirana- ona to zaista nije.

"Najslađi par i beba koja je bila tako zabavna za skeniranje!" napisala je Joni.

Ovaj bračni par već ima dva sina, a spol treće bebe još ne žele otkriti. Makelle je priznala da se ona potajno nada još jednom dječačiću. Međutim, njezin sin Cooper priželjkuje sestru i navija za to da se zove Penelope.

Ovu bebu zasigurno očekuje svjetla budućnost, jer postala je slavna, a još ju nismo ni upoznali kako treba.

trudnica, ultrazvuk Možda te zanima... Nevjerojatne snimke bebe u trbuhu kakve još niste vidjeli! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.