Roditelji Zanimljivosti 29. prosinca 2015.

Kineski horoskop: Što Vatreni majmun nosi bebama koje se rode u 2016.

beba majmun ručnik
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca rođena nakon 8. veljače po kineskom će horoskopu biti Majmuni i poput pravih majmunčića, bit će zaigrani i kreativni, ambiciozni i skloni pustolovinama

Prema kineskoj astrologiji, 2016. je godina Majmuna, i to Vatrenog majmuna. Kineska nova godina počinje 8. veljače i ako se vaše dijete rodi nakon toga, sasvim će sigurno biti zaigrano i znatiželjno, poput pravog majmunčića, duhovito, inteligentno i kreativno

Ovom kineskom horoskopskom znaku pripadaju mnogi poznati glumci, glazbenici i vođe, među ostalima Leonardo da Vinci, Harry Truman, Papa Ivan Pavao II, Anton Čehov i Federico Fellini.

Veliki planovi za život

Djeca rođena u 2016. prilično će rano odrediti svoj životni put i karijeru i biti zadovoljni s tim izborom. Kad je riječ o ljubavnom životu, vrlo su oprezni jer traže ljubav za cijeli život. Obitelj i prijateljstvo dvije su ključne vrijednosti u njihovim životima.

majmun | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

Iako su Majmuni su pravi materijalisti, posebno uživaju u romantičnim iznenađenjima i darovima. Oni smatraju da se do bogatstva lako dolazi - apsolutno su uvjereni da ih čeka svjetla budućnost i da će sve biti savršeno u redu. Nema potrebe da ih razuvjeravate, jer je njihova samouvjerenost prilično utemeljena.

Više od svega, trebaju vašu pažnju!

Djeca - Majmuni su vrlo blagi, odličnog zdravlja, prilično aktivni i s njima nećete imati gotovo nikakvih nevolja. No, ima jedno veliko 'ali'! Ne smijete dopustiti da osjete nedostatak vaše pažnje. Posvetite im svo svoje vrijeme. Oni znaju i vole slušati, a još više uživaju kada sami govore. Važno je da im pomognete u razvoju socijalnih vještina.

Maleni Majmuni su pametni, brzo uče i imaju različite interese pa stalno traže nove poticaje. Ljubazni su, znaju opraštati, prijateljski su nastrojeni i velikodušni

Žele usrećiti druge

Dijete rođeno u godini Majmuna ima dobre predispozicije da postane duša zabave i umjetnička zvijezda. Prilično su osjetljivi na ono što drugi misle o njima i lako se uznemire kad dobiju kritiku, iako to vjerojtano neće pokazati.

Životna zadaća malih Majmuna je druge učiniti sretnima. Sami se neće se često susretati teškoćama u životu, zbog čega bi im drugi mogli zavidjeti. 

Uživajte sa svojim Majmunčićem i kako raste, pustite mu da vjeruje kako ga čeka sjajna budućnost

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.