Školarci Prehrana školarca 307 prikaza 14. studenoga 2017.

Argeta Junior - Kako je ti najviše voliš?

Foto: Promo

Argeta JUNIOR paštete poznate su po svojoj vrhunskoj kvaliteti i izvrsnom okusu. Argeta JUNIOR Original i Junior SuperTuna pašteta, koje su namijenjene našim najmlađima, blagog su okusa i manje začinjeni. Najinovativniji i najnoviji je okus KremTuna

Argeta Junior asortiman sastoji se od tri okusa. Argeta JUNIOR Original i Junior SuperTuna pašteta, koje su namijenjene našim najmlađima, blagog su okusa i manje začinjeni. Najinovativniji i najnoviji je okus KremTuna koji je kombinacija tune i 20% mliječnog namaza.  

Argeta JUNIOR paštete poznate su po svojoj vrhunskoj kvaliteti i izvrsnom okusu. Proizvedene su pomoću najsuvremenije tehnologije od pažljivo odabranih sirovina, svježih začina i najboljih dijelova kokošjeg mesa kod mesnih okusa, te kvalitetnog odabira tunjevine kod ribljeg okusa. Svi Argeta proizvodi su u skladu s međunarodnim higijenskim standardima i sustavom HACCP koji osigurava najvišu razinu kvalitete proizvodnje sigurne hrane. 

 | Author: Promo Foto: Promo Naša najnovija receptura Argete i Argete JUNIOR je bez ikakvih aditiva. Argeta JUNIOR ne sadrži konzervanse, umjetne boje, pojačivače okusa i gluten.

Možete biti uvjereni da će na kruh namazana Argeta junior biti ne samo vrlo ukusan, nego i hranjiv i siguran obrok za doručak, užinu ili poslijepodnevni zalogaj. 

Argeta JUNIOR - Dobra strana kruha

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.