Hrskavi trokuti punjeni nenadmašnom kombinacijom špinata i feta sira razveselit će vaše mališane
Sastojci:
- 500 grama tijesta za savijače
- 500 grama špinata
- 150 grama feta sira
- 1 režanj češnjaka
- 1 jaje
- svježe mljeveni papar
- maslinovo ulje
Priprema:
1. Špinat očistite, operite i dobro ocijedite od vode. Pržite ga na malo maslinova ulja dok ne uvene. Ako se radi o smrznutom špinatu, koristite samo 250 grama i pirjajte ga na malo maslinova ulja dok suvišna voda ne ispari.
2. Skinite s vatre pa dodajte sitno nasjeckani češnjak i feta sir narezan na kockice. Dobro promiješajte pa u smjesu umiješajte jaje i popaprite.
3. Tijesto za savijače razvaljajte na debljinu 3-5 mm i izrežite ga na kocke. Na svaku kocku stavite malo smjese pa ju preklopite i rubove učvrstite vilicom.
4. Složite trokutiće na lim na koji ste stavili papir za pečenje i pecite 15-20 minuta na 200°C.
Potražite više recepata na portalu Gastro.hr