Roditelji Zanimljivosti 11. svibnja 2018.

'Više putujem, manje brinem i barem znam da ću tamo gdje sam krenula i stići!'

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bila sam emotivno vezana za svoj stari auto, ali sam se u novi, čim sam ga pronašla na njuškalu, momentalno zaljubila

Među prijateljima sam poznata kao strastvena vozačica koja ni na wc ne ide bez auta. To možda i ne bi bilo toliko smiješno da se većinu svog vozačkog života nisam vozila u - totalnim krntijama. Za posljednju krntiju u nizu bila sam baš emotivno vezana…
…sve dok me nije, po tko zna koji put ostavila na cjedilu, naravno, nasred ceste. 

Vožnja u mom starom autu uvijek je bila avantura. Jednostavno nikad nisam znala hoće li upaliti, kada će stati i hoće li se, ako ga ponovno uspijem upaliti, uopće pokrenuti. Bilo je tu puno simpatičnih anegdota, od uskakanja u jureću ''pilu'' na Zelenom valu do guranja po autocesti, ali jedan je kvar prevagnuo.

Mjesecima mi se u glavi vrtila misao o novom autu. Točno sam znala koji model, godište, imala i favorita za boju… No, želje su bile jedno, mogućnosti drugo. Iako su oglasi na koje sam nailazila bili stvarno povoljni, meni su ipak bili nedostižni i dalje sam vozila svoj nepouzdani auto koji, istini za volju, nije trošio ništa, osim moje živce.

 | Author: Promo Foto: Promo

Jednog popodneva prijatelj mi je javio da je dobio dijete, krenula sam na feštu svojim autom, ali sam, dobro pretpostavljate, stigla taksijem. Po mene je došao isti onaj model koji mi se mjesecima vrtio u glavi, ali drugo, ranije godište. 

Bila je dovoljna kratka vožnja i razgovor s taksistom da promijenim mišljenje. Ranijoj verziji modela nije nedostajalo ama baš ništa, osim nove vlasnice.

 | Author: Promo Foto: Promo Već sam na proslavi pronjuškala oglase, našla par favorita i u roku od par dana među njima izabrala meni najboljeg. Od kad imam novi auto, imam 7 kg više i definitivno više uživam u vožnji. Barem znam da ću tamo gdje sam krenula i stići

Više putujem, manje brinem. Prije puta bavim se odabirom grickalica, a ne provjeravanjem jesam li spakirala sve moguće pomoći na cesti za cijelu Europu i to je zbilja sjajno.

Prijateljima i pesekima je ugodnije u vožnji, a nekako se dogodilo i to da sam postala stručnjakinja za selidbe. Među ekipom se očito brzo proširio glas da po novom vozim karavan. 

Zanimljivo je i to da se još uvijek nisam ''riješila'' svoje stare krntije. Baš kad sam rješavala papire za novi auto, mehaničar mi je javio da je opet u voznom stanju pa sam je trajno posudila tati. Tko zna, možda se uskoro odvažim i oglasim je. Na njuškalu!

obitelj Trogrlić, putovanje Možda te zanima... Put do Švedske s troje djece u automobilu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.