Roditelji Tatina zona 19. svibnja 2016.

Viralni hit: što se sve može tati dogoditi kad dijete povraća u autu

ben patterson
Foto: Facebook/Ben Patterson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tata Ben je vozio djecu kući kad je sin Declan počeo povraćati. Žena se nije javljala na telefon, a on je sve nevjerojatne doživljaje koji su slijedili dokumentirao i objavio

Tatine SMS poruke nasmijat će vas do suza. Priča počinje jedne večeri kad se tata Ben Patterson našao sa suprugom Stephanie, kako bi se zamijenili za aute i ona izašla van s prijateljima, a on krenuo kući s djecom. Na putu je njihov sin Declan, počeo povraćati. Ben ga je fotografirao i poslao poruku ženi s paničnim prizvukom kako ga pokušava očistiti i neka ga nazove.

Ako mislite da je to kraj priče, varate se, to je tek početak. Kako Stephanie nije reagirala, Ben je opisao daljnje događaje u porukama. "Upravo sam povraćao pokušavajući ga očistiti. GROZNO smrdi. Stojim pored ceste, ne mogu ni ući u auto koliko je grozno." 

Nastavio je povraćati na travnjaku jedne gospođe koja ga je izašla pitati vozi li djecu pijan. Pokušao je objasniti da je on 'povraća iz suosjećanja' i ne može podnijeti smrad. "Ovo je GROZNO. I da, pojavili su se i policajci. Napravit će mi alkotest i moram puhati." U međuvremenu je sin Declan nastavio povraćati. Tata je upitao što je jeo jer miriši poput trulog kita.  

"JAVI SE NA TELEFON!!!! Bar sam prošao alkotest. Pokušavam voziti prema doma spuštenih prozora i dišem kroz majicu", završio je tata Ben prepisku koja je ubrzo postala pravi viralni hit.

Urnebesna tatina poruka kad je ostao sam s bebom dvije noći

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.