Roditelji Zanimljivosti 01. prosinca 2018.

'Moja kuhinja je blistava jer nikad nisam u njoj'

Foto: 24sata
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Tri slastice, tri kandidatkinje, ali jedna pobjednica. U gastro showu Ljubav ide kroz želudac pokušat će kolačima osvojiti suca Dubravka Miličića, ali i specijalnog gosta

U show sam se prijavila jer sam student i fali mi love. Šalim se! Čula sam da je dobra ekipa, rekla je Tina Petković (25), studentica arheologije i povijesti umjetnosti iz Zagreba. U Ljubav ide kroz želudac koji snimamo u suradnji s Lidlom povela je i prijateljicu Mateu Bekavac (26). 

- Trenutačno pišem diplomski rad, imam viška vremena pa eto, zašto ne - rekla je Matea. Treća kandidatkinja Barbara Budić (25) rodom je iz Nove Gradiške ali je zbog studija preselila u Zagreb. Bavi se digitalnim marketingom, u slobodno vrijeme ne kuha i ne peče kolače, već ‘pohodi’ festivale. 

- Najdraža jela su mi janjetina sa zeljem, sarma sa zeljem, zapravo sve sa zeljem. Zdrava prehrana kod mene ne dolazi u obzir - zaključila je simpatična Barbara, čija kuhinja uvijek blista jer, kaže, rijetko kad je koristi. 

rustikalni kolač Možda te zanima... Brze slastice koje možete spremiti i uz bebu Beba

Da ima dečka, Tina bi mu napravila lava cake jer želi da bude ‘vruć’ poput središnjeg dijela slastice. Voli fotografirati, crtati i pisati, a nikako ne voli jesti jetrica i tripice. Najdraži kolač joj je Pavlova torta iako je nikad nije sama radila.

Matea od sve tri kandidatkinje ima najviše kulinarskog iskustva, a počela je kao djevojčica kuhajući s majkom.

- Želim još malo poboljšati svoju vještinu pečenja kolača. Ipak je sad Božić pa ću se morati dokazivati i kod kuće - rekla je.

Kako će se tri relativno neiskusne dame snaći u božićnom izazovu pečenja kolača gledajte ponedjeljkom, četvrtkom i subotom na YouTube kanalu 24sata. 

Možda te zanima... Zdrava domaća čokolada za bebu i djecu? Imamo recept Beba

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.