Roditelji Zanimljivosti 09. studenoga 2018.

'Hoću biti nečije sunce': Podržite djecu u domovima koja čekaju nove obitelji

Foto: Adopta
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Adopta je pozvala građane da na društvenim mrežama objavljuju fotografije dlana sa smješkom uz oznake SvjetskiDanPosvojenja i HoćuBitiNečijeSunce

Svjetski je dan posvojenja. Hrvatska se pridružila obilježavanju tog dana na poticaj Adopte, udruge za potporu posvajanju.
Adopta je pozvala građane da na društvenim mrežama objavljuju fotografije dlana sa smješkom uz oznake SvjetskiDanPosvojenja i HoćuBitiNečijeSunce.

 | Author: Adopta Foto: Adopta Naime, „Hoću biti nečije sunce“ poruka je djece koja u domovima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi čekaju nove obitelji. U Hrvatskoj četiristo trinaestero djece trenutačno ima uvjete za posvojenje.

Sandra Vuk Možda te zanima... 'Posvojitelji nisu humanitarci, samo sam htjela biti mama' Roditelji

Smješko na dlanu danas se crta diljem svijeta. Znak je to za potporu posvajanju. Kako bismo javnosti ukazali na važnost posvojenja, moramo posvojenja učiniti vidljivijima. Nažalost, bez toga djeca u domovima ostaju nevidljiva“, poručila je Andreja Turčin, predsjednica Adopte.

Posebno se zahvalila poznatim osobama koje su se uključile u kampanju. Među njima su operna pjevačica Martina Tomčić, glumica Helena Kalinić i spisateljica Lea Brezar.

Vladimir Hoblaj Možda te zanima... 'Inspiraciju za posvajanje djece pronašli smo u Bogu' Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.