Roditelji Zanimljivosti 21. travnja 2022.

Zašto smo posvojili dvoje djece sa sindromom Down?

Foto: Instagram.com/theluckyfewofficial/
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pogledajte dirljivu priču obitelji koja je posvojila troje djece, od kojih dvoje imaju sindrom Down

Heather Avis sanjala je da postane majka cijelog života, ali ubrzo nakon što je upoznala svog supruga, saznali su da ne mogu imati djecu te su se odmah odlučili za posvajanje. Njihova jedina želja bila je zdrava beba, ali nakon par mjeseci agencija im je javila kako je njihov profil samo jednom pogledan, ali da postoje dvije bebe sa sindromom Down za koje je nažalost teško naći dom.

Pogledajte njihovu prekrasnu priču: 

The Loving Choice of Pursuing Down Syndrome Adoption

She was our scariest and our best "yes." — Heather Avis #TheLuckyFew

Posted by PopSugar Moms on 9. svibnja 2017


Nakon dugog razgovora, ona i njezin suprug posvojili su svoju prvu kćer Macyn 2008. godine. Ubrzo nakon toga, 2011. godine posvojili su drugu kćer, Truly. A 2013. godine rodio se August kojeg su također posvojili. Mama Heather rekla je: "Sto je razloga zašto ne biste trebali posvojiti dijete sa sindromom Down, ali nijedan se ne čini kao istinski dobar razlog. Oni su naš smisao i najveći dar. Oni nas uče o životu, ljubavi i dobroti." 

Peteročlana obitelj trenutno živi u Kaliforniji, gdje mama Heather između pripremanja obroka i zabavne svakodnevice vodi svoj blog i Instagram profil na kojem dijeli svoje iskustvo o posvajanju, posebice djece sa sindromom Down jer dvoje njezine djece, i Macyn i August imaju Down sindrom.

Mama Heather naglašava da Down sindrom ne bi trebao biti percipiran kao nedostatak jer je on prednost, baš uvijek. Često naglašava kako se dobrota i ljepota kriju na najneobičnijim mjestima. "Svijet ne vidi Down sindrom kakav on uistinu jest. Ljudi s Downovim sindromom su zaista nevjerojatni, toliko toga mogu ponuditi svijetu, i kad biste se samo na trenutak zaustavili i poslušali, vidjeli biste da je Downov sindrom pravi dar, čista dobrota i radost." 

 

It's Easter #sundayswagger for the win. Happy Easter friends! #heisrisen #theluckyfew

A post shared by Heather Avis (the Mom) (@macymakesmyday) on

Možda te zanima... Mamina reakcija na bebu s Down sindromom: 'Savršena je' Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.