Roditelji Zanimljivosti 14. travnja 2015.

Slavni roditelji koji su posvojili djecu

Angelina Jolie, Brad Pitt
Foto: MCRF/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi parovi koji nemaju biološku djecu, ali i oni koji već imaju te mnoge samohrane majke iz svijeta poznatih odlučili su se za posvajanje. Angelina Jolie, Charlize Theron, Katherine Heigl, Sandra Bullock i Madonna posvojile su djecu, a njihova iskustva pokazuju da je za osnivanje obitelji najvažnija ljubav roditelja prema djeci

Angelina Jolie, Brad Pitt | Author: MCRF/Press Association/PIXSELL Foto: MCRF/Press Association/PIXSELL

Angelina Jolie i Brad Pitt

Obitelj Jolie-Pitt vjerojatno je najpoznatija obitelj s više djece u svijetu slavnih. 39-godišnja Angelina kao samohrana majka posvojila je dječaka Maddoxa iz Kambodže 2002. godine.

U vezi s današnjim suprugom, glumcem Bradom Pittom, 2005. je posvojila djevojčicu Zaharu iz Etiopije, a 2006. je rodila djevojčicu Shiloh. 2007. iz Vijetnama je posvojila dječaka Paxa, a 2008. je rodila blizance Vivienne i Knoxa.

Charlize Theron | Author: LRC/WENN/PIXSELL Foto: LRC/WENN/PIXSELL

Charlize Theron

Slavna glumica 2012. godine posvojila je dječaka Jacksona iz SAD-a.

"Svijest o posvajanju imala sam još od kad sam bila vrlo mlada, tako da ovo nije bila odluka u zadnji čas. To je bilo nešto što sam oduvijek imala u sebi", rekla je 39-godišnja Charlize u jednom intervjuu.

Katherine Heigl | Author: MCRF/Press Association/PIXSELL Foto: MCRF/Press Association/PIXSELL

Katherine Heigl i Josh Kelley

Katherine Heigl kaže da je oduvijek htjela posvojiti, a o tome govori javno jer želi potaknuti druge na posvajanje. "Moja sestra Meg je Korejka, moji roditelji su je posvojili tri godine prije mog rođenja. Htjela sam svoju obitelj koja će biti slična onoj iz koje sam potekla", rekla je 36-godišnja glumica.

Suprug Josh Kelley i Katherine 2009. su posvojili djevojčicu Naleigh iz Južne Koreje te Adalaide iz SAD-a 2012.

Madonna | Author: Big Pictures/PIXSELL Foto: Big Pictures/PIXSELL

Madonna

Pop kraljica Madonna 1996. rodila je kćer Lourdes, 2010. sina Rocca, a 2006. iz Malawija je posvojila dječaka Davida te djevojčicu Mercy 2009., također iz Malawija. 56-godišnjoj Madonni nije bilo lako posvojiti djecu iz Malawija.

"Znala sam da će me kritizirati zbog objave knjige o seksu ili poljupca s Britney Spears na dodjeli nagrada, ali nikad nisam mislila da će me kažnjavati zbog toga što želim spasiti život djeteta", rekla je ova samohrana mama.

Sandra Bullock | Author: Sorena Armani/Press Association/PIXSELL Foto: Sorena Armani/Press Association/PIXSELL

Sandra Bullock

Poznata glumica skrivala je od javnosti da je 2010. posvojila bebu iz New Orleansa, a danas priča koliko joj je sin Louis promijenio život.

"Prije Louisa nisam znala što je to ljubav, nisam znala što je to nedostatak sna, što je doista važno u životu", kaže 50-godišnja glumica.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.