Roditelji Sretna mama 29. travnja 2017.

72 godine razlike: Četiri generacije žena u jednoj obiteljskoj fotografiji

Foto: Facebook/Love What Matters
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jedna fotografkinja došla je na ideju kako da četiri generacije žena na kreativan način prikaže u jednoj fotografiji, a na društvenim mrežama mogu se naći slične predivne obiteljske fotografije

Fotografkinja Amber Rate na kreativan način zabilježila je četiri generacije žena jedne obitelji u jednoj fotografiji. Ona je fotografirala mamu Nicole, zajedno sa svojom majkom, bakom i kćeri.

Kreativna fotografija pojavila se na popularnoj Facebook stranici Love What Matters, i ubrzo prikupila preko 19.000 likova. "Ova je fotografija nešto što ću cijeniti ostatak svog života", rekla je Nicole u opisu fotografije. "Ovdje se nalazi 72 godine između prve i zadnje fotografije u ovom nizu, no vrijednosti, ljepota i ljubav dijele se između generacija. Ova fotografija zabilježila je ponos koji imamo za one koji su došli prije nas i one koji su došli nakon nas."

Marica Severec Možda te zanima... Pet generacija žena: Baka Marica na okupu drži cijelu obitelj Roditelji

Nakon Amberine fotografije, društvenim mrežama počele su se širiti slične fotografije, inspirirane ovom pričom:

Iako je Amber upotrijebila Photoshop kako bi 'oživjela' ovu fotografiju, ona se može stvoriti i bez njega, razvijanjem fotografija svakog člana obitelji i zatim zasebnim fotografiranjem dok ne dobijete jednu fotografiju. Za ovu uspomenu možda treba malo više truda, ali rezultat je čista obiteljska radost! 

Mladen Škoić Možda te zanima... Deset savjeta tate-fotografa za slikanje obiteljskih fotografija Roditelji

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.