Roditelji Tatina zona 30. svibnja 2023.

Prekrasno mamino pismo: Dragi mužu, hvala ti što si tu za nas

Foto: Freepik
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Jillian je majka jedne djevojčice (uskoro dvije!). Supuga je upoznala prije 11 godina na fakultetu i ne može biti ponosnija na život koji su zajedno stvorili. To je i pokazala u pismu svome suprugu

Moj suprug je najbolji muž, otac i sin. On je brižan i nesebičan - žrtvuje se svaki dan kako bi njegovo vrijeme i energija išli prema osiguravanju naše rastuće obitelji.

Povrh toga što vodi našu obitelj nevjerojatnom gracioznošću i poniznošću, on je prva osoba koja je pružila ruku pomoći svima kojima je potrebna. On može uljepšati tvoj dan svojim sarkastičnim, duhovitim humorom ili smiriti strahove s najboljim zagrljajem koji ćeš ikada dobiti.

Možda te zanima... 7 razloga zašto muža volim još više otkad je postao tata Roditelji

On je najveći radoholičar kojeg poznajem

On radi 12-satne smjene, a ponekad i po 14 dana sa samo jednim slobodnim danom, naizmjenično između dnevne i noćne smjene. To samo po sebi zaslužuje priznanje, ali ipak - čini mnogo više kako bi blagoslovio našu obitelj.

On je moj suigrač

Kad se vrati kući nakon dugog dana, on ne trči prema kauču kako bi se opustio. On sjeda na večeru sa svojom obitelji, pomaže u čišćenju, provodi vrijeme igrajući se s našom 15-mjesečnom kćeri i mijenja rutinu za spavanje sa mnom tako da mogu imati nekoliko noći za sebe. On to radi sretno i bez ikakvih pritužbi - on je u ovome sa mnom. On je nevjerojatan roditelj. Kad radi noćnu smjenu, budi se nakon samo 5 sati spavanja da se igra s našom kćerkom, radi po dvorištu ili radi stvari oko kuće.

Možda te zanima... Pismo umorne mame: 'Dragi mužu, trebam više tvoje pomoći' Beba

On pomaže u zaštiti naše budućnosti

Trenutno očekujemo našu drugu kćer, a moj suprug je u potrazi za svakim prekovremenim satima kako bismo lakše započeli avanturu kao četveročlana obitelj.  Osjećam se blagoslovljeno svaki dan zbog toga što ću imati ovog čovjeka u životu - u našim životima. Da moje kćeri imaju nevjerojatnog oca i uzora.

Zahvalna sam što će čuti da tata kaže mami da mu je ljepša bez šminke. Zahvalna sam što bez obzira na to koliko je umoran, uvijek će imati vremena za  glazbu i ples sa svojim djevojkama. Zahvalna sam što naše kćeri nikada neće - niti jednom - posumnjati u očevu ljubav. Zahvalna sam što je moj. Zahvalna sam što je naš.

On zaslužuje da svijet zna koliko je nevjerojatan i koliko smo mu zahvalni. A kako je to divan podsjetnik, moram mu puno više zahvaliti za njegove napore, kao mužu, tati i prijatelju - ne samo na Dan očeva, nego svaki dan.

Možda te zanima... Ovo su znakovi koji pokazuju da imaš najboljeg supruga na svijetu Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.