Roditelji Tatina zona 03. travnja 2019.

Boris Novković dobio bebu: Nikad nećeš pogoditi kako se zove!

Foto: Žarko Bašić/Pixsell
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nakon dvojice sinova, Boris Novković dobio je i kćer. U zagrebačkoj bolnici Merkur, njegova djevojka Iris Volf rodila je djevojčicu koju su nazvali kratko i jasno - Si

Pjevač Boris Novković  i studentica modnog dizajna Iris Volf postali su roditelji. Iris je rodila djevojčicu kojoj su dali ima Si u KB Merkur u Zagrebu, a par je presretan zbog prinove. 

"Osjećam se predivno, uz rođenje moja dva sina ovo mi je najznačajniji i najsretniji dan u životu. Sve je proteklo lijepo i prirodno", rekao je Boris za 24sata i dodao: "Bio sam na porođaju, nije me bilo strah. Porođaj je uz pomoć doktora Darka Skalaka prošao u najboljem redu", objašnjava pjevač. 

Možda te zanima... Utječe li ime djeteta na njegovo buduće ponašanje? Trudnoća

Otkrio nam je i kako je nastalo posebno ime djevojčice.

"Djevojčicu smo nazvali Si. Iris i ja smo zajedno birali ime. Korijeni postoje u Hebrejskom, a čak i u Kini postoji ime. Generalno mi smo napravili izvedenicu iz naših imena Iris, Boris, pa je nastalo Si", izjavio je kroz smijeh.

"Zahvaljujem Iris što mi je podarila kćer. Naša Si je po mom vjerovanju negdje iz zlatnih visina odabrala upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj trudit ćemo se da joj ovaj život učinimo zanimljivim i opravdamo povjerenje koje nam je dala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu", poručio  je Boris. 

U studenom prošle godine pjevač je istaknuo kako su oboje priželjkivali roditeljstvo. "Istina je, Iris i ja postat ćemo roditelji. Taj najljepši i najplemenitiji dar ljubavi oboje smo istinski željeli i zahvalni smo što nam se to i ostvarilo", rekao  je Boris. 

Možda te zanima... Sibset - pravila usklađivanja dječjih imena u obitelji Trudnoća

Par je u vezi od prošlog proljeća, a zbog razlike u godinama javnost im nije predviđala svjetlu budućnost. Naime, Boris je 25 godina stariji od Iris, a ovime su pokazali kako ljubav ne zna za godine. U početku su se pojavljivali skupa na javnim događanjima, a da su zaista u vezi, potvrdila je sama Iris na društvenim mrežama. Boris je svojedobno rekao kako je ona ljubav njegova života i da se odlično slažu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.