Roditelji Sretna mama 11. rujna 2018.

Nova mama Nives Ivanišević pokazala djelić svoje sreće

Foto: Instagram/nivessimpson
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Radijska voditeljica i nova mama Nives Ivanišević, pohvalila se preslatkim malim stopalima svog sinčića Olivera i svima zahvalila na čestitkama

36-godišnja radijska voditeljica Nives Ivanišević i 46-godišnji bivši tenisač Goran Ivanišević dobili su prošlog tjedna sina i dali mu ime Oliver. Nives se pohvalila na društvenoj mreži fotkom njezinog prvog i Goranovog trećeg djeteta

"Lipi moj živote, srce mi se smije", napisala je voditeljica pokraj fotografije stihove 'Pjesme sreće' Nene Belana i Fiumensa. Istaknula je kako je to sljedeća stranica u njezinom životu i da sada vodi život mame.

Možda te zanima... Rodila Nives Ivanišević: Saznajte kako se beba zove Roditelji

Također se zahvalila svima na čestitkama"Nema dalje od ovog. Puse od Olija, Gorana i Nives ", dodala je voditeljica i stavila nekoliko srca iza svojih riječi. Prošlog tjedna su Nivesini kolege s Narodnog radija otkrili da su supružnici dobili sina i da su mu dali ime Oliver. 

Nives je to prvo dijete, dok njezin suprug već ima dvoje djece iz braka s Tatjanom Dragović, 15-godišnju Amber i 10-godišnjeg Emanuela. U prosincu prošle godine Nives i Goran su se u tajnosti vjenčali, a ceremonija je bila u Zagrebu. Ubrzo nakon toga objavili su da čekaju prinovu, a Nives nikada nije skrivala da ima želju jednog dana postati majka.

Možda te zanima... Ljetni baby boom u domaćem svijetu poznatih Roditelji

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.