Roditelji Tatina zona 02. siječnja 2019.

'Dugina beba': Slavni britanski chef očekuje peto dijete

Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Gordon Ramsay i njegova supruga Tana objavili su slatki video u kojem se vidi trudnički trbuščić

Poznati britanski kuhar Gordon Ramsay i njegova obitelj na početku nove godine objavili su veliku vijest - stiže beba! 52-godišnji chef slatkim postom na Instagramu objavio je da on i njegova supruga Tana očekuju peto dijete. U pomoć kod objave pozvao je svoje četvero djece: 17-godišnju Matildu, 19-godišnje blizance Holly i Jacka te 20-godišnju Meghan. Svi su se pojavili u videu i svima zaželjeli sve najbolje u novoj godini, a zatim je njegova 44-godišnja supruga Tana sa smiješkom pokazala trudnički trbuščić. Sretna vijest stigla je nakon što su proslavili 22 godine braka.

Ovo je "dugina beba" jer su prije dvije i pol godine izgubili bebu. Gordon i Tana u lipnju 2016. doživjeli su tragediju, izgubili su sina u petom mjesecu trudnoće.

Možda te zanima... 'Dugine bebe': Tko su i zašto su tako posebne? Trudnoća

"Supruga Tana i ja zahvaljujemo se svima što su bili uz nas ovih nekoliko tjedana. No imali smo tragičan vikend, Tara je na žalost pobacila našeg sina u petom mjesecu trudnoće. Zajedno se oporavljamo kao obitelj i još jednom hvala svima što ste uz nas i hvala na lijepim, inspirativnim porukama", napisao je tada Gordon Ramsay na društvenoj mreži.

Gordon Ramsey Možda te zanima... 'Izgubili smo sina u petom mjesecu trudnoće' Roditelji
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exciting news ! Happy new year from all the Ramsay’s

A post shared by Gordon Ramsay (@gordongram) on

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.