Roditelji Sretna mama 02. ožujka 2021.

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, slavnom paru stigla i šesta beba

Foto: Instagram/hilariabaldwin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za časopis People Hilaria je potvrdila da su ona i Alec ponosni roditelji šestero djece. Ponosna majka pritom ipak nije otkrila spol djeteta niti ime koje su mu dali

Slavni par Hilaria i Alec Baldwin dobili su šesto dijete i to samo šest mjeseci nakon što je ona rodila njihovo peto dijete. Sretne vijesti podijelili su na Instagramu. Kako nitko od fanova, ali i javnosti, nije imao pojma da je ponovno trudna, počeli su se pitati je li dijete rođeno nekoliko mjeseci prerano ili ga je zapravo rodila surogat majka?

"7", napisala je Hilaria u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojom djecom. Broj sedam odnosi se na broj djece koju Alec ima, uključujući i Ireland koju je dobio s bivšom suprugom, Kim Basinger. Za časopis People Hilaria je potvrdila da su ona i Alec ponosni roditelji šestero djece. Ponosna majka ipak nije otkrila spol djeteta niti ime koje su mu nadjenuli. 

U rujnu prošle godine, rodila je sina Eduarda, nakon što je imala dva spontana pobačaja, a o tome da čekaju još jedno dijete slavni par nije dosad pričao. Nije poznato jesu li bebu posvojili ili ju je rodila surogat majka.

Slavni par osim šestomjesečnog sina Eduarda imaju i dvogodišnjeg Romea, četverogodišnjeg Leonarda, petogodišnjeg Rafaela i sedmogodišnju djevojčicu Carmen. 

Možda te zanima... Pet mjeseci nakon gubitka bebe, supruga Aleca Baldwina ponovno trudna Trudnoća
 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.