Roditelji Zanimljivosti 30. srpnja 2019.

Rodila 24 sata nakon što je saznala da je trudna

Foto: Facebook/real fix
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Manje od 24 sata nakon što je saznala da je trudna, Monica Thompson je rodila - u sedmom mjesecu trudnoće

46-godišnja žena koja je odustala od borbe s neplodnošću nakon 16 godina ostala je, u najmanju ruku, šokirana kada je otišla u bolnicu zbog mučnine i povraćanja da bi otkrila da je trudna oko 7 mjeseci. Samo nekoliko sati kasnije, Monica Thompson, koja je mislila da prolazi kroz menopauzu, počela je rađati.

"Vjerovala sam da počinjem ulaziti menopauzu jer sam imala problema s inkontinencijom", izjavila je za SWNS. "Ili sam barem mislila da jesam, ali zapravo je curila plodna voda. Izvadili su mi krv i kad su se vratili, rekli su mi da sam trudna. Bila sam šokirana i u nevjerici", rekla je te dodala: "Mislila sam da ne mogu imati djecu."

No, šok za Monicu, a i njezina zaručnika, Jasona Ratliffa, nije završio tu, budući da je sutradan počela krvariti i odvezena u Medicinski centar u Las Vegasu gdje su joj rekli da je otvorena 5 centimetara. Rodila je 7. listopada na carski rez sina Jaydena Anthonyja Willieja Edwina Ratliffa. Punih 16 godina pokušavala je ostati trudna sa svojim pokojnim suprugom Kevinom, no bezuspješno.

novorođenče beba Možda te zanima... Kako je moguće da žene ne znaju da su trudne sve do poroda? Trudnoća

"Učinili smo sve što smo mogli, no nismo bili u financijskoj situaciji da isprobamo postupak medicinski potpomognute oplodnje. Kad sam navršila 40 godina, pomirila sam se s tim da vjerojatno nikada neću postati majka. Godinu dana nakon što je moj suprug umro, upoznala sam Jasona. Ubrzo smo počeli živjeti zajedno, no o djeci nismo razmišljali", ispričala je svoju priču.

Zašto neke žene imaju lažnu menstruaciju u trudnoći?

"Mjesečnice su mi bile redovite, iako čudnije no inače. Čak sam i izgubila devet kilograma zahvaljujući odlascima u teretanu. Dakle, nije bilo razloga da posumnjam da sam trudna kada me je Jason s mučninom i grčevima doveo u bolnicu. Nisu imali ultrazvuk pa su me pitali postoji li šansa da sam trudna. Moj je odgovor bio jasan: 'Nema šanse!", opisala je situaciju kada je stigla u bolnicu.

"Maleni sad ima devet mjeseci, ne plače osim ako je gladan ili umoran. Ja sam presretna jer sam postala majka nakon svih tih godina. No moram priznati da se malo osjećam zakinuto jer trudnoću nisam iskusila u pravom smislu te riječi. Isto tako, voljela bih da sam malo mlađa mama, ali što je, tu je", poručila je.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.