Trudnoća Trudnica 19. rujna 2019.

Pet mjeseci nakon gubitka bebe, supruga Aleca Baldwina ponovno trudna

Foto: Instagram/hilariabaldwin
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Hilaria i Alec Baldwin očekuju peto dijete, nekoliko mjeseci nakon što su preživjeli spontani pobačaj

Nakon tuge koju su doživjeli prije 5 mjeseci kada su objavili vijest kako prilikom pregleda doznali da bebino srce ne kuca, glumac Alec Baldwin i njegova supruga trenerica Hilaria očekuju peto dijete

Instruktorica joge objavila je i video u kojemu se mogu čuti otkucaji srca njezine bebe te je objasnila kako je još uvijek u ranoj fazi trudnoće. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It is still very early...but we have learned that there is a little person inside of me 💛. The sound of this strong heart makes me so happy—especially because of the loss we experienced in the spring. We want to share this news as we are excited and don’t want to hide the pregnancy. These first few months are tough with exhaustion and nausea...and I don’t want to have to pretend that I feel ok. My one request is that the media not send paparazzi to follow me or buy independent paparazzi photos, hence encouraging them. I want to remain peaceful during this very early time in my pregnancy and getting chased around by cameras is not in the doctor’s orders 💛

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

"Još je prilično rano, ali doznali smo da je u meni mali čovjek. Zvuk ovog snažnog srca me čini sretnom, pogotovo zbog gubitka koji smo doživjeli na proljeće. Htjeli smo s vama odmah podijeliti vijesti jer smo uzbuđeni i ne želimo skrivati trudnoću", napisala je 35-godišnja instruktorica joge uz video otkucaja srca bebice te je objavila i prvi selfie s trudničkim trbuščićem.

"Nakon toliko beba, kad si trudna šest minuta, čini ti se kao da si trudna već šest mjeseci", našalila se Hilaria ispod fotografije.

trudnica Možda te zanima... Vrijeme za novu trudnoću nakon spontanog pobačaja Trudnoća

Par već ima kćer Carmen (6) te sinove Rafaela (4), Leonarda Angela Charlesa (3) i jednogodišnjeg Romea Alejandra Davida, a lijepa instruktorica joge saznala je da je u drugom stanju samo pet mjeseci nakon što je imala spontani pobačaj.

Trudna sam, šanse da beba preživi su male, ali ne želim se pretvarati da je sve u redu

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.