Roditelji Sretna mama 25. studenoga 2020.

Meghan Markle izgubila drugu bebu: Znala sam. Dok držim prvorođeno dijete, gubim drugo

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry tijekom ljeta su izgubili drugu bebu. Meghan je u otvorenom pismu za New York Times otkrila što se dogodilo kobnog dana.

Meghan Markle tek je sada priznala kako je u srpnju ove godine izgubila bebu. 

Za New York Times rekla je kako je njezin suprug, princ Harry (36), bio slomljen, no pružio joj je podršku i bio uz nju dok je boravila u bolnici.

Spontani pobačaj doživjela je dok je u rukama držala prvog sina Archieja.

"Bilo je to srpanjsko jutro koje je počelo uobičajeno kao i bilo koji drugi dan. Napravila sam doručak, nahranila psa, uzela vitamine. Kosu svezala u rep. Onda sam Archieju promijenila pelenu i osjetila grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju i pjevušila uspavanku kako bismo oboje bili mirni. Iako je bila vesela melodija, osjećala sam da nešto nije u redu", započela je Meghan. 

"Znala sam. Dok držim prvorođeno dijete, gubim drugo. Nekoliko sati kasnije, ležala sam u bolničkom krevetu i držala supruga za ruku. Oboje smo bili u suzama, osjećala sam njegovu bol. Zurila sam u hladne bijele zidove, a oči su mi bile staklene. Pokušala sam shvatiti kako ćemo se nositi s ovime...", dodala je Meghan. 

Princ Harry i Markle nisu nikad potvrdili da čekaju drugo dijete, iako se u britanskim medijima o tome nagađalo. Nekoliko mjeseci nakon gubitka bebe Meghan je podijelila svoju bol.

Možda te zanima... 14 stvari koje znaju mame koje su imale spontani pobačaj Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.