Roditelji Sretna mama 08. svibnja 2019.

Video: Meghan i Harry pokazali bebu: 'Njegov izgled mijenja se svaki dan'

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle i princ Harry objavili su prve fotografije sina čije ime još uvijek nisu otkrili javnosti, a na pitanje kome kraljevska beba sliči, ponosni tata rekao je: 'Izgled mu se mijenja svaki dan'

Par je s dječakom pozirao u palači, princ Harry ga je ponosno držao u naručju dok je Meghan stajala pored njega. Meghan i Harry sinu javnosti još nisu otkrili ime djeteta, koje je rođeno 6. svibnja u ranim jutarnjim satima i bio je težak 3,200 grama.

"Osjećaj je čaroban. Poprilično nevjerojatan. Imam dvojicu najboljih muškaraca na svijetu pored sebe, presretna sam", izjavila je Meghan.

 | Author: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

"Ima najslađi temperament, jako je miran, bili su to posebni dani", komentirala je Meghan nakon službenog fotografiranja. "Njegov izgled se mijenja svaki dan. Biti roditelj je zaista predivno. Imamo ga tek nekoliko dana i zaista smo presretni što smo dobili naše prvo dijete. On je naša mala kuglica radosti", dodao je Harry. 

Nakon što je predstavljen medijima, sin princa Harryja i vojvotkinje Meghansusreo se s prabakom i pradjedom, kraljicom Elizabethom i princom Philipom, a onda je objavljeno i njegovo ime - Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Možda te zanima... 'Rodio se sin!': Službeno potvrđeno rođenje kraljevske bebe Trudnoća

Njihovo prvo dijete sedmi je u redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harryja i svojih bratića i sestrične – princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djeda princa Charlesa i strica princa Williama.

 | Author: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.