Beba Igre za bebe 04. svibnja 2016.

Nakon četiri generacije dječaka u obitelj napokon došla djevojčica

beba, curica
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nijedna djevojčica od 1914. nije rođena u obitelji Underdahl iz Posta Fallsa u Idahu. Djed Conrad rekao je da je možda bilo potrebno više od 100 godina kako bi se stvorilo savršenstvo

Četiri generacije u obitelji Underdahl iz Posta Fallsa u Idahu bili su samo dječaci. Nijedna djevojčica od 1914. nije rođena u ovoj obitelji. No, 12. travnja na svijet je došla mala Aurelia Marie Ann i prekinula niz. 

Mama Ashton Underdahl rekla je za KREM da se iznenadila kad je čula da ne nosi još jednog dečka, brata za njihovog uskoro dvogodišnjeg sina Archera. "Pripremila sam za dečka pa je bilo šokantno kad smo saznali da je curica. Nisam bila mentalno spremna za djevojčicu."

 

Tata Scott Underdahl kaže da se cijela obitelj nadala maloj curici i da nije znao kako Underdahl djevojčice izgledaju. Sad zna, i uvjeren je da Aurelia ima djedov nos. "Malo ćemo je razmaziti jer je drugačije konačno držati djevojčicu u rukama", rekao je djed Conrad nastavljajući da je možda bilo potrebno više od 100 godina kako bi se stvorilo savršenstvo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.