Roditelji Sretna mama 02. ožujka 2015.

'Moja mama je druga mama i mojoj curici'

Danijela Bučec
Foto: Privatni album
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ovim putem joj želim zahvaliti na svemu što je učinila za mene, što mi daje snagu da budem jaka kao samohrana majka koja je nezaposlena, što mi pomaže u svemu, što me potiče da uvijek mogu više i bolje

Tema naše akcije "Podijelite priču" u ožujku je: Žena kojoj želim reći hvala. Pozivamo vas da date počast i zahvalite ženi koja vam je najveća podrška, a autorice objavljenih priča nagrađujemo s po dva Avonova mirisa Cherish EdP, jedan kao poklon vama na pisanju i dijeljenju priče, ali i još jedan kako biste ga mogli dati toj posebnoj osobi i ovom mirišljavom sitnicom zahvaliti joj na svemu što je učinila za vas.

Avon miris Cherish | Author: Promo Foto: Promo

Poseban poklon za vas i nju

Avon Cherish EdP miris je koji vas poziva da cijenite svaki dragocjeni trenutak svog života. Stoga je i idealan poklon vama i osobi koja je dio trenutaka koji su vas učinili onakvima kakvi jeste.

Danijela Bučec iz Zagreba, mama dvogodišnje Eme, svoju priču je posvetila mami Milki te osvojila dva Avonova mirisa Cherish EdP, a ovo je njezina priča:

Ona je moja mama, najsnažnija, najbolja žena koju poznajem. Ne govorim ovo sve zato jer je moja mama, nego joj se zaista divim. Divim se svemu sto je prošla u svojih 47 godina, divim joj se jer je odgojila mog brata i mene potpuno sama. Ali nije tema da joj se divim nego da joj zahvalim.

Danijela Bučec | Author: Privatni album Foto: Privatni album

Ostala sam trudna s 19 godina, bio joj je ogroman šok, ali je brzo prihvatila činjenicu da će sa svojih tada 45 godina postati baka jedne curice, kojoj je danas praktički druga mama jer moja curica nema tatu. Bila je uz mene cijelu trudnoću, čuvala me, šopala vitaminima, pazila što jedem, tjerala me da što više ležim i odmaram. Veselila se svakoj slikici s ultrazvuka koliko i ja, uživala pomagajući mi peglati i slagati robicu pred kraj. Skupa s mojim tatom me vodila u rodilište zatim otišla na posao. U rađaoni mi je preko poruka bila najveća podrška, prva ju je vidjela nakon mene, prva ju je kupala kod kuće...

'Znači mi više nego bilo koji muškarac'

Ali postoji jedna situacija koja se dogodila, a ona mi je značila u tih tjedan dana više nego bilo koji muškarac na ovom svijetu. Moja princeza je imala 17 mjeseci, bez mame nije mogla kao ni ja bez nje zamisliti dan. Tu nedjelju sam otišla na hitnu s jakim bolovima, nakon detaljnih pretraga otkriveno je da imam upalu slijepog crijeva i da moram ostati na hitnoj operaciji. Srušio mi se cijeli svijet, prvo zbog razdvojenosti od moje djevojčice, zatim od silnog straha. Mamine riječi da je uzela godišnji i da se ništa ne brinem jer je u sigurnim rukama značile su mi, iako sam i dalje plakala, bojala se i osjećala ogromnu bol zbog svega. Operacija je prošla, hvala Bogu, odlično, nakon tjedan dana sam puštena na kućnu njegu.

Tih tjedan dana, mama mi je redovito dovodila moju curicu, mog malenog anđela. Ovim putem joj želim zahvaliti na svemu što je učinila za mene, što mi daje snagu da budem jaka kao samohrana majka koja je nezaposlena, što mi pomaže u svemu, što me potiče da uvijek mogu više i bolje. Ako bi se priča objavila i taj parfem bi bio mala nagrada koliko ona zaslužuje! Mama, volim te i hvala ti za sve!

Zahvalite ženi koja vam je podrška i osvojite parfem za sebe i nju! Saznajte kako poslati priču.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.