Jutroo cure... nadam se da ste dobro danas.
Kikiriki bas mi je zao i nadam se da ti je bolje. Odmaraj i cuvaj se 😊
Netko je bio pisao za h&m pidjame/spavacice. Imate link da posaljete? Da bacim oko. Ne mogu nigdje nac normalnu spavacicu.
https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png
Jutro cure, jeste kupovale ili planirate kupovati jastuk za nosenje bebe? Dvoumim se, ne znam jel potreban ili ne 😊
Jutro cure 😀
Kikiriki baš mi je žao kaj ti je bilo tak loše ☹️ nadam se da si danas bolje 😚
Luna meni ga je mama kupila jer nije mogla odolit 🙈 inače sam ga trebala dobit od frendice.. Mislim da je zgodan za one koji se ne usude uzet bebu bez ičega, mužu prvom makar se ne bi čudila da on to brzo shendla bez ičega, ali imam i nećake koji će sigurno htjet primit sestričnu, a ipak je onda praktičnije u jastuku..
LUNA meni je taj jastuk bio obavezan a i sad cu ga uzet ,puno je jednostavnije bebaca nosit u tome dok jos glavicu nemoze drzat ,a i kad gosti dolaze ,da ga previse ne crckaju,prckaju bolje ovako preko jastuka i prakticnije☺
Stigli su mi nalazi ogtt-a koji je savrseno uredan 😁,a nalaz tsh mi je povisen 😔rekla mi je ginekologica da jos ne radimo uzbunu i daljnje pretrage i uputila me da za 4 tj.ponovim vadenje krvi pa ce jasnije moci znati sta dalje i lako se ljeciti ukoliko ce tsh i dalje rasti...ma uzas..sad sam na iglama sljedecih mjesec dana ...u ovoj trudnoci nikad mira😞😪😥
Kikiriki ajme koma.slicno se i meni znalo desavat nevezano uz trudnocu.narocito na poslu 😣 pocne mi se crniti i bljestati i suzi mi se vidno polje a okolo sve crno. I nakon 10-15min pocne glava bolit.nemam dijagnozu nikakvu,nosim naocale.preporuceno mi je pravit ultrazvuk (ili sta vec) ociju i mjerenje tlaka itd a ja nikako da odem to rjesiti budala. Uglavnom otprilike znam kako je.nadam se da si danas dobro😘
Cure sa dobrim nalazim suuuuppeer, ja se pridruuzujem moja stitnjaca je isto super, smanjila mi je doktorica doze tableta na 1/4 pila sam pola tablete do sad. 😊
Ja sam neki socijalni jastuk u pepca uzela doslovno za 50kn al je na cicak pa mi je to malo nesigurno al valjda ce posluziti 😆
Jutro cure ☺ kod nas je tako hladno, puse bura...
Mi bi polako trebali pokupovat sta nam jos treba, nikad se ne zna kad ce se beba roditi, znam da pocetak 2. Mj ulazim u 9. mj, tako da se nikad ne zna kad bi mogao van ☺
Joj Kikiriki ja ti imam kronicnu migrenu od moje 12. godine, prije me znala 3-4 puta na godinu pa sam isla kod bioenergicara i od tad me 1 godisnje.. u prvom tromjesjecju me cak 4 puta, a sad nista, vjerovatno je do hormona.. meni se isto oduzme vid (aura se zove),vrati se nakon pola sata i tad me pocne boljet glava, trnu mi ruke, cak i lice i pocnem povracat i traje cijeli dan, nekad pola dana.. nije strasno, al nije ugodno kad ti to dođe negdije u gradu ili kad si sama 😏 ja sam navikla na to.. al ipak me malo strah kad idem negdije da me ne bi strefilo .. al to te moze i od neke hrane, previse cokolade, kofeina, sira..
Jutro curke, kako ste mi 😊
Kikiriki nadam se da te pustila migrena, da se osvrnem i na Tonkin post, i ja nosim naočale dioptrija + cilindri i zna mi se također desiti da mi se zamraci pred očima i vidim neke sitne točkice tj zvjezdice 😂 Nije baš za smijanje, trebala bi možda otići oftamologu ali mi se ne da. Kažu da se u trudnoći i na porodu dioptrija zna povećati 😅 Ne znam imaš li problema s vidom ali može biti i zbog očnog tlaka svakako.
Što se tiče jastuka , ja ga nisam uzimala jer ćemo bebana iznijeti u autosjedalici a doma neka ga ne uzima tko ne zna s bebama 😂
https://youtu.be/0_hocPgibek pogledajte ovaj link, ja sve gledam i ne vjerujem da je trenutno takva beba u meni, presavrseno 😍 Tonka vidim dogurala si do okruglih 30 😊
Kikiriki nadam se da ti se to neće ponoviti... Ja imam zadnjih recimo dva mj problema s vidom i jučer baš mužu kažem da neću više po mraku u auto sjesti...ali ovo tvoje ajme prepala bi se...
Dream ajmeee😍😍
Što se jastuka tice mislim da ćemo uzeti baš zbog tog nosanja nekako mi djeluje lakše, to su tako male kiflice pa da bar imaš što uhvatiti... Nekako mi djeluje lakše i sigurnije zbog glavice i svega...
Sortiraj odgovore
Najstariji