Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beaa
    14. Prosinac 2018. 13:17

Pozdrav curke, pridružujem se klubu nesnosnih migrena. Kikiriki kod mene bude to sve isto samo desna strana. Dok nisam bila trudna dok počne da mi se magli i crni pred očima ja popijem tabletu prije no zaboli i onda bol bude blaža. A sada u trudnoći ne smijem da popijem tabletu jer tablete za migrenu su prejake. 
    Nadam se da je sve uredu sa  Croatinom i da ju upala prolazi. Čuvaj se i ne daj se! 
    Curama koje su bile na pregledima, drago mi je da su super prošli i da su bebe zdrave i sretne u maminim trbuščićima. 
    Što se jastučića tiče, ja ću bebu staviti u onaj starinski koji je moja nona šila za svoju bebu (moju mamu), mama je mene u njega stavila i sada ja želim svoju bebu, da se nasljeđuje sa koljena na koljeno 😍.
    Ja nemam namjeru davati bebu dok je još mala gostima da ju drže bez obzira na starost i iskustvo. Ne sviđa mi se da se beba kao lopta prebacuje sa jednog gosta na drugog. Mogu ju vidjeti i to je to što se mene tiče. Ne znam što vi mislite o tome, je li se slažete ili mislite da je to baš rigorozno 🙊🙈

dreamcatcherrr
    14. Prosinac 2018. 13:28

Cure, može li mi neka od vas napisati otprilike koliko čega od robice za bebu treba nositi u rodilište? Sutra idem u kupovinu a nemam predstavu koliko mi bodija , gegica i toga treba 😅

• Marijana91
    14. Prosinac 2018. 13:32

Poz
    U 5tom mj trudnice sam..druga trudnoca..termin 3.5 al je carski znaci tjedan dva prije..sto obuc bebi kad bude.. prvo mi je zimska beba.al sad bas nesto nisam pametna. 

Tonka185
    14. Prosinac 2018. 13:33

Dream  toliko san se raznjezila suze su mi krenile😭😭kako je medeenaa bebica malena uuufff, a 33 tjedna,ne mogu ni ja zamislit da je toliki bebac u trbuhu a? Pree dobro😍😍
    Eh da, dogurala i ja do 30.sad kaad se osvrnem proletilo mi bome😥 hvala Bogu pa eto nekako guramo, samo jos koji tjedan da udjemo u "sigurnu zonu" pa da sam mirna😰😟😥
    Imam i ja dioptriju i cilindre i osim provjere vida nisam nikakve daljnje pretrage radila a mislim da bi trebala.bar taj tlak ocni i to. Nadam se da mi se nece povecat dioptrija vise od ovog 😱 nije visoka ali e nervira, dovoljno da bez naocala ne idem nigdi jer mi mutnjikavo sve.po kuci sam bez naocala.osim kad tv gledam.😥
    Bea nekako se i ja slazem da se to dijete ne rasteze bas svakom ko dodje po rukama, sta ja znan😕 al opet, kako to pridtojno svima reci? Ja se doduse nadam da nece bit puno posjeta pa ono..😕😂 najblizi (roditelji , brat, i slicno) da ali ovi okolo nebi htjela vas da ga svi natezu😧 
    Ocete neke posebne jastuke kupovat ili? Super mi je ovo od bake jastuk 👍
    Ova kisa me ubija u pojam nadam se da ce vise prestat jer cu poludit😠😠😠😠 neka bura dere i nek je hladno samo da ne pada faking kisa

• Marijana91
    14. Prosinac 2018. 13:34

Bea

Pozdrav curke, pridružujem se klubu nesnosnih migrena. Kikirikikod mene bude to sve isto samo desna strana. Dok nisam bila trudna dok počne da mi se magli i crni pred očima ja popijem tabletu prije no zaboli i onda bol bude blaža. A sada u trudnoći ne smijem da popijem tabletu jer tablete za migrenu su prejake.
    Nadam se da je sve uredu sa Croatinomi da ju upala prolazi. Čuvaj se i ne daj se!
    Curama koje su bile na pregledima, drago mi je da su super prošli i da su bebe zdrave i sretne u maminim trbuščićima.
    Što se jastučića tiče, ja ću bebu staviti u onaj starinski koji je moja nona šila za svoju bebu (moju mamu), mama je mene u njega stavila i sada ja želim svoju bebu, da se nasljeđuje sa koljena na koljeno 😍.
    Ja nemam namjeru davati bebu dok je još mala gostima da ju drže bez obzira na starost i iskustvo. Ne sviđa mi se da se beba kao lopta prebacuje sa jednog gosta na drugog. Mogu ju vidjeti i to je to što se mene tiče. Ne znam što vi mislite o tome, je li se slažete ili mislite da je to baš rigorozno 🙊🙈

Slazem se. Nisam ni ja dala da mi gosti dolaze prvih mj dana..prvo jako hladno i puno viroza,drugo carski porod je bio..trebalo mi je vremena da stvarno dodem k sebi,da stanem na noge. 

Beaa
    14. Prosinac 2018. 13:36

Dream mislim možda da trebaju dva bodija, jedne gegice, kapica, čarapice, štrample jer je zima, možda neka jaknica i za izlazak iz bolnice u čemu želiš da izađe npr ja želim za tu priliku nešto posebno. Jedna to u čemu će izaći iz bolnice želim da sačuvam za uspomenu. 

Cloud
    14. Prosinac 2018. 15:44

Drage cure koje imate bilo kakvih problema s vidom, provjerite stanje retine kod oftalmologa. Ako je retina ostecena, pri porodu moze doci do njene rupture pa ablacije i do ne bas lijepih posljedica kao sto su slabljenje vida ili njegov gubitak. Pregled je jednostavan, malo naporan jer se sire zjenice, ali barem znamo gdje smo i sto smo. Meni je pregledom ustanovljeno ostecenje na retini desnog oka i oftalmolog zahtijeva carski, a ginekolog uopce ne dvoji. 🤨

Cloud
    14. Prosinac 2018. 15:45

*kad sam napisala pri porodu, mislila sam na vaginalni. Do rupture ostecene retine moze doci bas zbog napora pri vaginalnom porodu. 

anita23
    14. Prosinac 2018. 16:23

Cloud i ja sam to upravo htjela napisat!! Jos jedan dodatan zapravo i najveci razlog zasto su meni rekli da mi je carski obavezan.Samo sta nazalost za taj pregled vam se ceka preko godinu dana ...evo ja preko veze i hitne uputnice nisam mogla prije 6.mj.doc na red...sta mi naravno ne odgovara jer se pregled mora obavit u toku trudnoce.Tako da sam se ja privatno narucila i to jedva jedvica u 1.mj.nasla...i to jako skupo evo moje s popustom od 50 posto 1000kn...al bar cu to obavit,moram.To su ti danasnje bolnice nema doktora svi se razbijezali po svijetu i vise nista ne znaci ako je hitno ni nis...

malac_28
    14. Prosinac 2018. 17:19

Ja isto nosim naočale, imam minus i cilindre, sad ste me malo prepale s tim svim.. Bila sam jednom na širenju zjenica, ali zbog određivanja dioptrije.. Nikad mi nitko nije rekao da ne bi smjela normalno rodit, sad si sve mislim da odem prekontrolirat vid još jednom prije poroda da budem sigurna.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.