Zimsko/proljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamcatcherrr
    15. Prosinac 2018. 08:43

Jutro curke , kako ste vi i mali bebaci ? 😊
    Ja sumnjam da stignem na taj pregled očiju jer mi je termin krajem prvog mjeseca a i idu blagdani i praznici tako da ću molit Boga da sve bude okej i da ne ispadnu oči kako Tonka kaže pri porodu 😂 (kod nas nema epidurala ako ga sam ne kupis i ne nadjes aneateziologa koji će ti ga dat 😒 )
    E da Tankian, nema vise udaraca ali ima onih nezgodnih migoljenja po mjehuru i ostalim organima, tu i tamo zaboli ali nemaju mjesta bebice pa je oprošteno 😊😍
    Jučer smo neplanirano bili u shoppingu i kupili par stvari za malisu, danas idemo u planirani shopping pa cemo jos toga kupit što fali 😊evo slikice https://imgur.com/etcS7eE

LUNA
    15. Prosinac 2018. 09:05

Dreamcatcherrr preslatke stvarcice 😍 sve mi je preslatko za bebace..i ja bi kupila koji komad robice, cekam cetvrtak pregled da se uvjerim u spol..da ne moram sve neutralno 😊 gdje si kupovala robicu? 

malac_28
    15. Prosinac 2018. 09:22

Jutro 😀 
    Dream robica je preslatka 😍 meni je to tak sve slatko za njih, sve bi mogla pokupovat 😀

Malu
    15. Prosinac 2018. 09:56

Jutrooo cure... mi smo vec odradili setnju po snjegu. 
    Dream preslako. Kako si sliku ubacila?

https://lmtf.lilypie.com/yPurp1.png

anita23
    15. Prosinac 2018. 09:57

Dreamcatcher preslatke stvarcice za malog princa 💙💙💙 ,i mi smo neki dan kupili body ,carapice i dva kompletica pa bi htjela tu stavit a neznam kako ,mozes mi samo nekako pojasniti kako si ti uspijela,na koji princip,mucim se a nikako ne uspijevam☹

dreamcatcherrr
    15. Prosinac 2018. 10:14

Utipkate na tražilicu upload images imgur. 
    Čim uđete izbaci vam gdje možete dodati datoteku ili više njih, dodate ih i onda upload i odmah vam link izbaci. Super je što nitko ne može vidjeti tko nema link fotografije 😊
    Luna, ovo sam kupila u nekom novootvorenom baby dućanu kod nas u Mostaru, Jumbo se zove. Jako je jeftina robica a kvalitetna pa sam se iznenadila 😊

Timi95
    15. Prosinac 2018. 10:16

Jutro 🤗 mi smo dobro.. bebac se prebacio na desnu stranu i tako mi je bilo tesko okretat se tokom noci, poceo je bit tezak.. i sad me sve zateze, al nema veze, nije strasno, samo se ne smijem forsirati..
    Vidi robicee 🙈 mi smo vec kupili i dobili, mozda jos nesto kupimo i tjt..prebrzo rastu bebe pa da ne nakupujemo previse.. moram ici kupiti kolica, sad ne znam dal ce bit poslije Ng popusti ili ne.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

Tonka185
    15. Prosinac 2018. 10:18

Tankian super ulov za spavacice👍 moram ih i ja ovih dana potraziti
    Dream stvarcice su medeenee😍 ja kad udjem u djecji ducan uopce neman kontrolu najradije bi sve strpala u kolica i kupila😂
    Malu blaagooo ti se da je meni barem sad po snjegu prosetat😤😥
    A meni isto malo glupo sta smo ode po forumu di svako moze citat, vidin da cure u Zimskima npr imaju svoju facebook i whatsapp grupu. Ode se ja zaletim pa svasta kazemi stavim sliku hahaha pa zaboravim da svako moze vidit😭😭😭

dreamcatcherrr
    15. Prosinac 2018. 10:20

Jeste za da napravimo grupu na Facebooku, vidjela sam da one imaju i tablicu kad koja beba treba stići i sl. 😊

Timi95
    15. Prosinac 2018. 10:55

dreamcatcherrr

Jeste za da napravimo grupu na Facebooku, vidjela sam da one imaju i tablicu kad koja beba treba stići i sl. 😊

Moze, prefora ☺

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️ 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.