Ma dojim ja nju ponoci, pisala sam o dudi.. valjda sam se krivo izrazila pa nisi shatila 😁 ne dajem joj dudu, jer mi nema logike da nocu duda!!

url=https://lilypie.com]
Moj nikako ne prihvaca dudu, a necemo ni mi da forsiramo. Medutim, u zadnje vrijeme stalno saku trpa u usta, dam mu dudu, dudu pljune haha..
Ma dojim ja nju ponoci, pisala sam o dudi.. valjda sam se krivo izrazila pa nisi shatila 😁 ne dajem joj dudu, jer mi nema logike da nocu duda!!
aaaa, sorry, krivo san shvatila! :) A duda duda… Moj stariji nece zaspati bez dude, a ponoci kad se probudi ju trazi oko sebe (jer mu ispadne) i ako je ne nađe se buni…

Sto se tice kremica, mi otpocetka koristimo Nivea kremu za guzu i nemamo nikakvih problema sa iritacijom koze. Osim toga, koristimo Nivea baby ulje za mazanje pregiba nakon kupanja i sampon za kupanje Müller robna marka.. Sve to stavljam umjereno i nikakvih problema nije bilo. 😁
Btw, koliko cesto kupate bebice? Ja svaki drugi dan, mislim da nema smisla svaki dan dok je jos vani hladno, jedino sto ga umijem toplom vodom svako jutro/vecer i prebrisem vrat s obzirom da mu cesto mlijeko curi dok papa 😂
Btw, koliko cesto kupate bebice? Ja svaki drugi dan, mislim da nema smisla svaki dan dok je jos vani hladno, jedino sto ga umijem toplom vodom svako jutro/vecer i prebrisem vrat s obzirom da mu cesto mlijeko curi dok papa 😂
Ja oboje kupam svaka 2-3 dana po zimi. Starijeg ovisno o aktivnostima! :) A prebrisavanje vratova je i vise puta na dan, ovisno o bljuckanju, i slicno.
A sto se tice kremica i kozmetike, koristim kremu JGL koja mi je i najbolja,ili onu obicnu lanolinsku koju rade u apoteci.. A za kupanje imamo Mustelu jer stariji mi se osipao od Nivee, Johnsona itd, pa su mi preporucili nju. S obzirom da i mlađi ima slicnu kozu kao i stariji, koristim iskljucivo Mustelu.. I za kosu i za kupanje..

Frau, meni je lakse kad smo svi skupa jer se ne moram ustati da curu pokrijem ili utjesim kad se probudi uplakana. A mali mi je blizu, ne moram ustati da ga uzmem i podojim. Mozda malo i zbog ljenosti, ali nema mi slade kad se svi skupa probudimo jedan pored drugog. Cura je u kreveticu spojenim sa nasim krevetom, a nas je dimenzije 160x200cm. Navikli smo tako. Muz je znao rec ujutro da je cura lijepo spavala i nije se budila, a ona budna svakih 15 min, al bi ju brzo stavila da sisa, on ju nije stigao ni cuti..
Ja sam jos u prvoj trudnoci govorila da nema sanse da cu dozvolit da mi djeca spavaju u krevetu, pa sam vidla da je meni lakse ovako. Vjerujem da djeci treba roditeljska blizina, a ionako brzo odrastu pa nas vise ne trebaju toliko..
A sisanje je njima refleks i nije samo za jelo, tako da ako hoce dudat po noci nek duda..

Ja malog kupam 1 ili 2x tjedno, u vodu dodam kokosovo ulje. Svaki dan mu operem ruke, umijem ga i prodem po vratu.
Za curu koristim hipp sampon i mixa kupku, s tim da nju okupam 1x tjedno i tad peremo kosu, tusiranje je svaki ili svaki drugi dan.

Pozdrav ekipi,nikako se javiti da valja,procitala sam,svega ste napisale.
Mojoj malenoj je i dalje nosic zapusen,ali ga uspjesno cistimo fizioloskom i aspiratorom,duga ova zima bila i ruzno vrijeme,samo se prenosi prehlada sa jednog na drugi,stariju malenu nisam slala u vrtic,i ona uziva sa mamom i sekom,sva je sretna i vesela,osjeca se vaznom jer pomaze mami svojoj. Danas smo napokon uzivale u suncu da valja. Za vikend smo krstili djevojcicu,bas je sve lijepo proslo.
Sto se tice kupanja i ja jednom do dva puta kupam bebicu,a kosu samo jednom,ali joj svaki dan guzu operem poslije stolice,ovaj put koristim mustelu,a stariju tusiram do 3 puta tjedno a kosu perem jednom u 2 tjedna,ima izrazito gustu i dugu kosu,nema potrebe sa joj zimi cesce,drugo je ljeto.
Dudu sam dugo pokusavala da joj dam,nije ni jednu htjela(nuk,tommie tippe,mum,aventova smootie),neki dan sam kupila od aventa neku soft 0-6 i duda je naveliko i svidja joj se pravi,po noci jos ne dajem,budi se za dojiti i dalje 2do3 puta, dobro napreduje,preko 6kg sigurno ima,bljucakamo i dalje,ali mi nekako djeluje manje.
Saljemo svima velike puse,a bebicama jos vece🙄🙄🙄😘😘😘😘
Drage cure, mom misu je danas 2 mjeseca i dobio je 1470g i izduzio se za 8,5cm od rodenja, pedijatrica je rekla da je ko sparuga 😁
Prosla nam je upala uha, nos je jos zacepljen a muci nas i proljev od antibiotika valjda pa ga nije cijepila s koktelom onim, a sutra ce dobiti protiv tuberkuloze.
Sva sam bila nervozna jucer jer sam mislila da ce ga pikat pa da ce bit jadan u temperaturi i bolovima...ahh ne mozemo izbjeci...
Osip ide na bolje, nije crveno ali jos ima puno tih sitnih pristica po glavi.
Nego, ja sam bila kod zubara danas i popravili su mi zube koji su pukli. Neznam kako vama ali meni od trudnoce jos su zubi jako krhki. Pocela sam trositi kalcij od kako dojim

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji