Ma dojim ja nju ponoci, pisala sam o dudi.. valjda sam se krivo izrazila pa nisi shatila 😁 ne dajem joj dudu, jer mi nema logike da nocu duda!!
url=https://lilypie.com]
Moj nikako ne prihvaca dudu, a necemo ni mi da forsiramo. Medutim, u zadnje vrijeme stalno saku trpa u usta, dam mu dudu, dudu pljune haha..
Ma dojim ja nju ponoci, pisala sam o dudi.. valjda sam se krivo izrazila pa nisi shatila 😁 ne dajem joj dudu, jer mi nema logike da nocu duda!!
aaaa, sorry, krivo san shvatila! :) A duda duda… Moj stariji nece zaspati bez dude, a ponoci kad se probudi ju trazi oko sebe (jer mu ispadne) i ako je ne nađe se buni…
Sto se tice kremica, mi otpocetka koristimo Nivea kremu za guzu i nemamo nikakvih problema sa iritacijom koze. Osim toga, koristimo Nivea baby ulje za mazanje pregiba nakon kupanja i sampon za kupanje Müller robna marka.. Sve to stavljam umjereno i nikakvih problema nije bilo. 😁
Btw, koliko cesto kupate bebice? Ja svaki drugi dan, mislim da nema smisla svaki dan dok je jos vani hladno, jedino sto ga umijem toplom vodom svako jutro/vecer i prebrisem vrat s obzirom da mu cesto mlijeko curi dok papa 😂
Btw, koliko cesto kupate bebice? Ja svaki drugi dan, mislim da nema smisla svaki dan dok je jos vani hladno, jedino sto ga umijem toplom vodom svako jutro/vecer i prebrisem vrat s obzirom da mu cesto mlijeko curi dok papa 😂
Ja oboje kupam svaka 2-3 dana po zimi. Starijeg ovisno o aktivnostima! :) A prebrisavanje vratova je i vise puta na dan, ovisno o bljuckanju, i slicno.
A sto se tice kremica i kozmetike, koristim kremu JGL koja mi je i najbolja,ili onu obicnu lanolinsku koju rade u apoteci.. A za kupanje imamo Mustelu jer stariji mi se osipao od Nivee, Johnsona itd, pa su mi preporucili nju. S obzirom da i mlađi ima slicnu kozu kao i stariji, koristim iskljucivo Mustelu.. I za kosu i za kupanje..
Frau, meni je lakse kad smo svi skupa jer se ne moram ustati da curu pokrijem ili utjesim kad se probudi uplakana. A mali mi je blizu, ne moram ustati da ga uzmem i podojim. Mozda malo i zbog ljenosti, ali nema mi slade kad se svi skupa probudimo jedan pored drugog. Cura je u kreveticu spojenim sa nasim krevetom, a nas je dimenzije 160x200cm. Navikli smo tako. Muz je znao rec ujutro da je cura lijepo spavala i nije se budila, a ona budna svakih 15 min, al bi ju brzo stavila da sisa, on ju nije stigao ni cuti..
Ja sam jos u prvoj trudnoci govorila da nema sanse da cu dozvolit da mi djeca spavaju u krevetu, pa sam vidla da je meni lakse ovako. Vjerujem da djeci treba roditeljska blizina, a ionako brzo odrastu pa nas vise ne trebaju toliko..
A sisanje je njima refleks i nije samo za jelo, tako da ako hoce dudat po noci nek duda..
Ja malog kupam 1 ili 2x tjedno, u vodu dodam kokosovo ulje. Svaki dan mu operem ruke, umijem ga i prodem po vratu.
Za curu koristim hipp sampon i mixa kupku, s tim da nju okupam 1x tjedno i tad peremo kosu, tusiranje je svaki ili svaki drugi dan.
Pozdrav ekipi,nikako se javiti da valja,procitala sam,svega ste napisale.
Mojoj malenoj je i dalje nosic zapusen,ali ga uspjesno cistimo fizioloskom i aspiratorom,duga ova zima bila i ruzno vrijeme,samo se prenosi prehlada sa jednog na drugi,stariju malenu nisam slala u vrtic,i ona uziva sa mamom i sekom,sva je sretna i vesela,osjeca se vaznom jer pomaze mami svojoj. Danas smo napokon uzivale u suncu da valja. Za vikend smo krstili djevojcicu,bas je sve lijepo proslo.
Sto se tice kupanja i ja jednom do dva puta kupam bebicu,a kosu samo jednom,ali joj svaki dan guzu operem poslije stolice,ovaj put koristim mustelu,a stariju tusiram do 3 puta tjedno a kosu perem jednom u 2 tjedna,ima izrazito gustu i dugu kosu,nema potrebe sa joj zimi cesce,drugo je ljeto.
Dudu sam dugo pokusavala da joj dam,nije ni jednu htjela(nuk,tommie tippe,mum,aventova smootie),neki dan sam kupila od aventa neku soft 0-6 i duda je naveliko i svidja joj se pravi,po noci jos ne dajem,budi se za dojiti i dalje 2do3 puta, dobro napreduje,preko 6kg sigurno ima,bljucakamo i dalje,ali mi nekako djeluje manje.
Saljemo svima velike puse,a bebicama jos vece🙄🙄🙄😘😘😘😘
Drage cure, mom misu je danas 2 mjeseca i dobio je 1470g i izduzio se za 8,5cm od rodenja, pedijatrica je rekla da je ko sparuga 😁
Prosla nam je upala uha, nos je jos zacepljen a muci nas i proljev od antibiotika valjda pa ga nije cijepila s koktelom onim, a sutra ce dobiti protiv tuberkuloze.
Sva sam bila nervozna jucer jer sam mislila da ce ga pikat pa da ce bit jadan u temperaturi i bolovima...ahh ne mozemo izbjeci...
Osip ide na bolje, nije crveno ali jos ima puno tih sitnih pristica po glavi.
Nego, ja sam bila kod zubara danas i popravili su mi zube koji su pukli. Neznam kako vama ali meni od trudnoce jos su zubi jako krhki. Pocela sam trositi kalcij od kako dojim
Sortiraj odgovore
Najstariji