Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    14. Listopad 2018. 16:29

Tea, neka se sve pomice prema ozdravljenju 😉 
    Dea, i nas probava nekad muci... isto mi je tesko odredit od cega je.
    Dijana, evo meni se tesko nekad skombinirat sa svime..  najcesce onda odustanem od ciscenja 😂😂😂😂 

url=https://lilypie.com]

Mela
    14. Listopad 2018. 19:16

Pozdrav drage moje, evo i nas. Nosic začepljen, kiše, glas promukao, malo temperature uglavnom svasta nam se skupilo. Sutra idemo na kontrolu pa budemo vidjeli. 
    Dea, nas kruška otvori pa probaj u kombinaciji s marelicom.
    Tea, nadam se da ste nam bolje. 

Mela
    14. Listopad 2018. 19:31

Orangina, 
    To su homeopatske kuglice.
    Ma kuglice su jako male, presitne. Za sad joj dam samo navecer pred spavanje.

• Mirjanos
    14. Listopad 2018. 21:40

dea32

Gdje su nam Dijana, Mirjanos, Vicky?

Hej! 

Ja vas procitam kada stignem, ali nisam ulovila sve postove.
    Nikako nisam imala vremena u zadnje vrijeme... malo sam se oko svojih brinula, pa smo isli na put i tako.

Vidim kako su prehladice krenule, moja mala josh nije bila prehladena, a nadam se da niti nece uskoro...jer sam ja panicar😂

dea32
    14. Listopad 2018. 21:49

Nisam sigurna dal idu zubi jer se nista ne vidi, bar ne za sad.. Al ta kakica bude tvrda iako se ne muci, onako kuglice tijesta. Sad je poslije kupanja bila onako kasasta kao i inacr i podosta je bilo, pa se nadam da ce danas bolje spavati.
    Dijana, mozes uzeti neplacen roditeljski dopust, za to vrijeme ti ne ide staz, niti mirovinsko niti zdravstveno, mislim da se moras prijaviti na hzzo sama i na hzz.
    Kad odlucis da ga prekidas, poslodavac te mora po zakonu primiti na isto radno mjesto, sva prava iz zakona o radu ti odmah pripadaju kao da si radila cijelo vrijeme. Imas ovdje temu o tome pa su cure pisale koje se bolje kuze u to. Iako, poznavajuci situaciju u RH, ako si kod privatnika, nemoj se cuditi ako ti daju otkaz kad se vratis.. Dobro se prije raspitaj, mozda da odes u zavod za zaposljavanje ili ona besplatna savjetovalista..
    Mela, zao mi je da ste i dalje u virozi.. Nadam se da ce brzo proc..

dea32
    14. Listopad 2018. 21:54

I da Dijana, nemoj se osjecati lose zbog kupovnih kasica ili vocnih jogurta. Isto tako, nemoj se osjecat lose ni ako kuca nije blistava i cista. Bitno da je beba zadovoljna, da eventualno skuhas i pojedes.. Posao nigdje nece pobjec. Ja isto uvijek radije biram setnju i igru nego ciscenje. A te koje stizu apsolutno sve najcesce lazu..

-Tea-
    15. Listopad 2018. 06:18

Dijana221

dea32

Gdje su nam Dijana, Mirjanos, Vicky?

Ja vas jedva stignem procitati.. Otkako je malac propuzao i otkako se penje svuda ja samo letam za njim, nista ne stizem! Kad slusam druge mame uvijek osjecam neku griznju savjest jer stizu i pocistiti i skuhati i u setnju i igrati se s djetetom, a ja vecinom biram jedno izmedu toga svega i onda se osjecam lose kad npr dam malom kupovni vocni jogurt a ne napravim kasicu i sl.. Voljela bih znati da ima jos takvih 🤔
    Ja sam nedavno pisala o ranijem povratku na posao, a zasad stoji da se mozda ni ne vracam jer svekrva i svekar izgleda idu raditi u njemacku i nema mi ga tko cuvati. Jaslice u opcini nemamo jos, a da ga npr u obliznji grad vodim nemamo mogucnosti jer nemamo 2 auta i radimo smjene po 7-8h i to bi sve skupa bilo neizvedivo.. Zna li koja stogod o neplacenom roditeljskom dopustu? Ide li mirovinsko i zdravstveno ili?

Dijana, nemoj se ni gristi ni sekirati... Najbitnije je da ste nahranjeni i cisti,na ako nisi npr.oprala prozore ili pobrisala prasina koga smeta??? Ako nekom smeta nek uzme krpu.... A ako netko dodje i gleda sta jesam ili nisam napravila po kuci, nemora sta se mene tice nikada vise preci moj prag...

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    15. Listopad 2018. 08:58

Dijana, nemoj se gristi ako sve ne stignes.. ja sam kako koji dan raspolozena. Ima dana kad sve stignem a isto tako ima dana kad ne stignem i ne da mi se.. pa izaberem valjanje po podu, setnje, gotov rucak, spavanje s malim popodne - i nista nam ne fali.. 
    Dea, nama se zadnjih par zuba nije bijelilo nego bi samo izbili. A ako mu je bila tvrdja kakica onda mozda je probava.. nama kod zubica nije vise rijetka ali je cesta stolica..

Aymee

dea32
    15. Listopad 2018. 12:59

Ipak su bili zubi! Jutros je osvanuo 6.ti zub, gornja lijeva dvojka 
    I novost je da se poceo dizati u stojeci stav i stoji bez drzanja 
    Danas sam kupila kremu na bazi shea maslaca i mjesavinu ulja za dermatitis. Zena radi doma, ima zavrsen tecaj za aromaterapeuta i tim kremama je kceri pomogla u borbi sa atopijskim. Nadam se da ce i nama..

Mela
    15. Listopad 2018. 13:03

Deaaaa bravo za 6-ticu. Nadam se da ce vam novi preparat pomoci. 
    Mi smo jutros jos vise promukle, i bas je ružno slušati pogotovo kad place. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.