Jutro cure! Nadam se da su vam bebaci dobro!
Moja salabajta po stanu ko luda… nece biti u vrticu, pa pokusavam koje kakve barikade postavit da mogu skuhat kavu ili otici na wc.
Ja malome igracke iz vrtica na vadim van, za pod ima druge igracke. Tak da mu je sve 'novo' kad ga stavim u vrtic i onda se zaigra, toliko da mogu na wc, pripremiti za rucak i sl. Najbolji je ujutro, skuham kavu i popijem je do pola, obavim wc, stariju spremim za vrtic a on se i dalje igra..
Ja malenog stavim u vrtic i svaki dan druge igracke unutra i on se moze zabavljati duuugo, samo akp mu je boca blizu... Nekad cak i zaspi unutra... Al zato mi je stariji non stop pod nogama i svugdje ide zamnom...Sutra kontrola kod dr. pa cemo vidjet stanje...
url=https://lilypie.com]
Hellou klokse, evo nas od pedi s redovne kontrole. Dugi smo 75 cm i imamo 9800 kg.. začudo, nije nista komentirala u vezi tezine..
Kak su ostali limaci?
Aymee
Aymee, vi ste premasili svaku mjeru pa se pedica izbezumila 😂😂😂😂 bome veliki decko!!! Samo nek on raste!
Mi smo dobro! Pocela mi je dulje spavati 😁 napokon! Sad smo na dva spavanja alisu neki dan bili 2,5h i 1,5h, jos joj se zalomi krace ali nadam se da hvata ritam. I dalje hoce uspavljivanje na cici ili da ju nosim i pricam price... malo me to brine, jos je mala pa ajde nosim. Ali kad malo poraste ne znam sta cu...
Aymee, vi ste premasili svaku mjeru pa se pedica izbezumila 😂😂😂😂 bome veliki decko!!! Samo nek on raste!
Mi smo dobro! Pocela mi je dulje spavati 😁 napokon! Sad smo na dva spavanja alisu neki dan bili 2,5h i 1,5h, jos joj se zalomi krace ali nadam se da hvata ritam. I dalje hoce uspavljivanje na cici ili da ju nosim i pricam price… malo me to brine, jos je mala pa ajde nosim. Ali kad malo poraste ne znam sta cu…
Ajde neka je pocela lijepo nanati, neka ostane tako.
Malac otkad je kod moje mame, ne spava nikako.
Je, bas je velik, ali uopce nije bucko, sav je nekako cvrst i misicav..
Aymee
Hellou klokse, evo nas od pedi s redovne kontrole. Dugi smo 75 cm i imamo 9800 kg.. začudo, nije nista komentirala u vezi tezine..
Kak su ostali limaci?
Opa frajer u po!!!!!!
Evo, dr.dala zeleno svjetlo za odlazak u jaslice u ponedjeljak!! Konacno je ok!!! Malo ga muci ove dane zubic.. Izbija mu 17-zub.. Donja desna petica...
Malo su obojici smrkavi nosevi, ali ide prema kraju konacno...
Aymee pravi decko. Nije to nista previse.
Frau super za spavanje. Jesi probala u nosiljku da ti ne pate ruke toliko? Ja sam znala maloga spustiti sa nosiljkom na krevet kad bi zaspao.
Moji su oboje jos smrkavi, mala kaslje samo kad legne onda ju najvise iziritira.. Noa je jucer odspavao od 19.30-00h bez budenja i do jutra svega 2 budenja. Ocito mu je pasala palenta sa sirom i vrhnjem za veceru.
Aymee odlican napredak, ipak smo mi zimske bebice.
Dea, i nama se dopada ta kombinacija sa palentom , ali joj nisam davala za veceru.
Tea, drago mi je da su dječaci bolje.
Frau, i moja jos uvijek zaspi samo na cici. Mada, moramo se uciti bez nje, jer me strah da ne bude problema kad počnem raditi.
Mi smo od jucer uključili Osanit kuglice za zubiće i mogu reci da joj je malo olakšalo.
Hej cure! Kako ste? Ovi vasi zubati su nevjerojatni... kako ti zubi idu jedan za drugim...
Kod nas plivanje jutros! Bas smo se lijepo podruzili... bebe u bazenu, a mame kasnije na kavi 😁
Pozdrav! Napokon nam izbili i gornji zubi, sad ima 4 komada! 😀 Bolje spava preko dana, i dalje samo 2 puta ali oko 1h svaki put za razliku od samo 30min kako je bilo zadnjih mjeseci!!
Odmah si je ugrizao jezik. I sad pravi neke cudne face kao da mu je celjust siroka, izgleda deformirano. Struze gornje o donje zube.
Ne zeli da ga hranim, zeli sve sam prstima, vristi da mu dam komadice, umislio da je veliki sad, a to onda bude svinjac i dugo traje dok se najede....
@Aymee tvoj skoro pa 10kg opa! Koji veliki decko ☺
Normalno da mu se poremetilo spavanje u drugom okruzenju. To je nadam se privremeno.
Kako je tvoja noga?
@Tea napokon da ide na bolje, drzim fige da ne idete opet tako skoro doktoru!
@Dea palenta je i nama super! Jesi mu probala vec dati narezanu kao hranu za prstice?
@Mela dali su to homeopatijske kuglice? Nama nista nije pomoglo za zubice, ni gelovi...
@Frau bas lijepo da ste se druzili! Mi smo preskocili bazene jer je mali bio smrkav i imao laganu temp.
Sortiraj odgovore
Najstariji