Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    28. Veljača 2018. 15:13

Mela

@Orangina, moguće
    Drage moje jel imala neka od vas problema s probavom. Meni već dva dana vodena stolica. Ne znam od čega bi moglo biti, jer bas neke simptome bolesti ne osjetim, a pupa zeza. Također, izašlo mi je nekoliko bijelih prištića na dojkama i baš ne znam smijem ni mazati nekom kremicom?

Mozda ti je nesto lose sjelo na probavu..
    Imam i ja poneki bijeli pristic na dojkama, ne mazem nicime. Jednom mi se cak i upalio jedan, pa sam ga istisnula i dalje je sve ok..
    Meni ne fali trudnoca, bar ne jos.. 
    Kad se sjetim geganja, bolova u zdjelici i ledima, stalnog pisanja i uzimanja zaleta za ustajanje sa kreveta.. uh.. nimalo mi to ne fali

28. Veljača 2018. 15:16

Drage moje evo samo da vam javim da moja malena misica ima atopijski dermatitis .i jako sam zalosna,ali neopisivo .Mahh

28. Veljača 2018. 15:28

I da,mama zna najbolje!! Ja sam govorila da nesto nije u redu,da moje dijete mozda ima atopijski. Govorili su mi da dramim i da joj nije nista .patronazna me posrala sano tako, ali evo mama zna!!! Iako mi je jako zao jer sam ovaj pit znala .ahh

• Aymee
    28. Veljača 2018. 15:38

Dazi

I da,mama zna najbolje!! Ja sam govorila da nesto nije u redu,da moje dijete mozda ima atopijski. Govorili su mi da dramim i da joj nije nista .patronazna me posrala sano tako, ali evo mama zna!!! Iako mi je jako zao jer sam ovaj pit znala .ahh

Ajme draga zao mi je i znam da mama zna najbolje. Je li to dijagnoza potvrdjena nekim posebnim pregledom ili? Jer jucer je meni pedi rekla da malac ima naznake atopije na licu ali da isto tako moze biti hrpa drugih stvari i da ona zasad, dok je ovako mali, ne bi kopala. Ali ionako imamo redovan pregled 9.3.

Sto su ti rekli za papanje i napredak? 

Aymee

28. Veljača 2018. 16:07

Kaze tipicni atopijski. U istoj sekundi je znala. Tako da smo sad dobili hranicu posebnu na recept. Pa je rekla da vidimo ako ce ju htjeti,i da smo u kontaktu. 
    A ja sam svima govorila da mi se cini da ima atopijski,al su me svi razuvjeravali i govorili da umisljam. Prva patronazna mi se smijala u lice kad sam je pitala je li moguce da je to. 

• Aymee
    28. Veljača 2018. 16:36

Dazi

Kaze tipicni atopijski. U istoj sekundi je znala. Tako da smo sad dobili hranicu posebnu na recept. Pa je rekla da vidimo ako ce ju htjeti,i da smo u kontaktu.
    A ja sam svima govorila da mi se cini da ima atopijski,al su me svi razuvjeravali i govorili da umisljam. Prva patronazna mi se smijala u lice kad sam je pitala je li moguce da je to.

Uh, uh.. jesi li imala nesto slicno u obitelji? Pls pojasni zasto tipicni atopijski? Da budem iskrena, ne kopcam. Koju vrstu hrane ste dobili? Zao mi je jako. Ipak, sad kad znas bit ce ti lakse jer ces se znati ponijeti u tezim situacijama.. 

Aymee

28. Veljača 2018. 16:57

Pa koliko ja znam nisam. Za muzevu stranu ne znam. Jedino alergicare imam u obitelji. 
    Pa cim je vidjela je rekla da je atopijski. Ima bas takav osip i ostale simptome. 
    A hrana nije sa kravljim mlijekom nego sirutkom.

-Tea-
    28. Veljača 2018. 17:24

Evo, mi danas rijesili papire i Mate ide na prvi pregled kod pedijatricce u utorak. (u nedjelju puni mjesec dana). Nabavila sam mu domace sjemenke Kima za caj protiv grcica pa cemo pokusati sa time… 
    A  stariji junoor je primio cjepivo protiv rubeole i zausnjaka i odradili sistematski i sbe je u redu! :) Cak je smrsavio 20 deka u mjesec dana!  (poceo je hodati pomalo i vise se krece pa je zato pao na kilazi). Inace ima 13 kg i visi je i tezi  od prosjecnih jednogodisnjaka pa je to zanemarivo..

url=https://lilypie.com]

28. Veljača 2018. 17:46

Oooo pa Mate je vec veliki decko hihi bravoo :))
    A za brata nemam rijeci, bas napredna momcina hehhe :D 
    Drzim fige da sjemenkice pomognu ;)

-Tea-
    28. Veljača 2018. 18:26

Dazi

Oooo pa Mate je vec veliki decko hihi bravoo :))
    A za brata nemam rijeci, bas napredna momcina hehhe :D
    Drzim fige da sjemenkice pomognu ;)

Da da, Mate raste,a ipak ce mu trebati malo vremena da bracu Dina dostigne… 

Nadam se da ce tvoja curica dobro prihvatiti novu hranu! Samo se drzi uputa strucnjaka i sve ce biti ok. Citala sam nedavno da se atopijski dermatitis otkriven u dojenackoj dobi  iglavnom povlaci do pete godine zivota… Nadam se da ce kod vas i ranije i da ce imati sto manje nuspojava…

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.