Svasta! Mi smo u ljekarni kupili cepice bez recepta... sva sreca nije nam jos trebao...
url=https://lilypie.com]
Spomenut cu joj cepice svakako ako temperatura ne bude padala.. Ovo nam je prvi puta da je bolestan, skroz sam izgubljena, valjda je to normalno 😖
Aymee, jesi se ti vratila? Nekako zdravo zvucis 🤣🤣🤣🤣
Nas su čepici spasili :-) prvo smo koristili sirup, ali u par navrata nije mogla nikako spasti temperatura. Kad je prešla 38,5 dala sam joj Lupocet Čepić.
Aymee, Hahhahahah. Bas si me nasmijala
Vidi se cija beba ne spava..
Aymee zasto sirup umjesto cepica? Sirup je odvratan, ni ja ga nebi pila..
Navodno zbog ostecenja sluznice. Hvala Bogu, zasada nam nije trebalo ali kad mi je frendica bila s malim kad je kurio 40, nije joj dala recept nego je morala doci k njoj da mu ona da cepic. I jos je dijete istresirala, nasred ambulante ga polijevala hladnom vodom da je ona kasnije muku mucila s kupanjem.. Ma strasna je..
😱🙈🙈
Pa ta pedica nije normalna, dijete sa temp 40 polijevat hladnom vodom moze samo ludak. Koliko ona god ima? Moze doci do ostecenja sluznice samo ako se gura toplomjer ili sl stvari koji mjesto nije u anusu. Najbolja apsorpcija lijeka je u debelom crijevu, a plus je i to sto sirup najcesce povrate jer je odvratan. Ja se sa malom borim za taj sirup da popije, ml po ml i izmedu voda. I jos joj se dize zeludac.
Frau, jesmo. Nista novo nije rekla. I dalje mazati kao do sad. Jedino je rekla da probamo kad se upali lice produziti mazanje sa Elidelom umjesto kortikosteroidima. Kontrola za 4 mj. I to je to. Cak smo brzo dosli na red, tak da sam uspjela prosetati po centru (ne sjecam se kad sam se zadnji put tamo setala), proci sajam obrtnika i opg-a na trgu, kupiti med i sirup od borovih iglica iz Gorskog kotara za curu.. Toliko radova u centru jos traje u Praskoj su srusili zgradu tik do trga i sad grade novu 😱, ja sam mislila da tu staru jezgru ne smiju dirati..
Jel se ti to za sutra spremas sa novom frizurom?
Dijana, drago mi je da je bolje. Kazes da je promijenio ponasanje u odnosu na prije, pa je dobro da idete kod dr.. Vjerujem ti da si pogubljena. I ja sam bila kad je cura imala prvu temp sa 8 mj, iako mi je to struka. Jos je ona tada kurila 40 zbog trodnevne viroze.
Dea, nadam se da ce se smirit liceko. Zimi je ipak nekako bolje, nema znoja i vrucina...
Nego uredujem se za klokanice!!!! Osjecam se kao da idem na dejt 😁
Gle, sta banditos srusi preko noci se ne racuna 😂😂😂😂 to kao da nikad nije niti bilo tamo... bice da grade neke luksuzne stanove, bar 8 iljada kvadrat 😁
Aymee, mijenjaj tu ludakinju 😉 jednom godisnje imas pravo promijenit bez nekakve muke... imas vremena potrazit nekog novog doktora.
Dijana, brzi oporavak vam zelim!!! 😘
Moja mala spava 2 sata!!!! Sad vise ne znam jel sve ok! 😂😂😂😂😂 nije toliko spavala od rodenja u komadu... uspjela sam povadit robicu iz ormara i napravit mjesta za novu, oprala 2 masine, skuhala joj klopu... jbt sve to odjednom!!!!! Cudo! 😁
Famozno gusto tijesto je postalo male tvrde loptice i sad je na laksativu. Izgubio je na tezini, rasplakala sam se 😞
Ne kuzim, sve sto zatvara sam izbacila i dajem ono sto otvara i sad je losije nego prije!
@Dolores evo kod nas raspored u najboljem danu 😀 Jedno cicanje kroz noc, cicanje cim se probudi pa kroz pola sata/sat dorucak:
voce i zitarice ili jogurt npr.jabuka palenta, zobena kasa banana, breskva jogurt.
Kratko pocica, spavanje, budenje, rucak: kombinacija povrca: Brokula tikvica. Grasak mrkva piletina. Batat zumanjak. Tikvica mrkva riba.
Cica pa kratko spavanje. Budenje, setnja, vecera:
Voce: kruska, marelica, breskva, sljiva... Cicanje i spavanje.
@Mela kako ste? Jel proslo povracanje/proljev?
@Mirjanos AD ne garantira prospavanu noc i sve su bebe razlicite. Mi smo probali davati bocu svaku vecer jer sam prolupala, mislila da je gladan, budio se 4 puta, i dalje se nastavio budit i nakon boce.
@Dea opa brzo ce i cetvrti zubic! 😉
Do kontrole moras mazati korticima ili po potrebi?
@Frau bravo za pilates! A ovo za kakicu onda mislim da sad znas kako je kompaktna i tvrda iako je ima kolicinski puno. Ovdje su cure rekle da je to ok.
@Dijana jeste bili kod doktora? Pogotovo jer primjecujes promjenu u ponasanju mora da ga nesto smeta, mozda je virus. Neka ozdravi sto prije!
Orangina, i ja sam mislila da moja ima takvu kakicu... sad sam povezala da nije imala. Druga je bila bolja, ali sam izbacila batat za sad. Dobila sam info od jedne mame da je davala svojoj suhu smokvu natopljenu u vodu i miks u kasicu.isto bi trebala pomoci i suha sljiva kad imaju zatvor.
Sortiraj odgovore
Najstariji