Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    14. Rujan 2018. 13:57

Orangina, ovako ima i moj. Po meni je to normalna stolica za bebu koja jede i drugu hranu uz mlijeko. Sve dok nije tvrda toliko da ju ne zgnjeci sa guzom  i dok se on ne muci da ju izbaci nemas brige.
    Vezano za jabuku, moju curu je zatvarala, ali ono da nije kakala 3 dana.

-Tea-
    14. Rujan 2018. 14:00

Orangina

Evo slika pa recite sto mislite, sad se " lijecimo" malo vise od tjedan dana i isto je!

Orangina, i kod mojeg je isto tako... I sve je ok... Svaki dan 1, 2, kakice... Nekad gusce, nekad rijeđe, ovisi sta jede... Nema naprezanja kod kakanja i nevidimo problem.. Jedan dan su bile kuglice kao kod ovaca  jet je taj dan jeo bas sve sta zatvara... Mrkvu, jabuku, rizu, sve u jednom danu... Pa sad pazimo na to...
    Po meni, netrebas brinuti...

url=https://lilypie.com]

• VickyChristina
    14. Rujan 2018. 14:21

Mozemo odahnuti - Dea said it’s OK 😂.
    I kod nas je tako, bilo je kašasto u pocetku dohrane, kad bi 3 dana jeo samo tikvice ili sta vec drugo. Sad kad su gozbe, po meni je to isto cisto ok. 

• Frau_Mund6
    14. Rujan 2018. 20:09

I mi.imamo ovakvu kakicu, zna biti i kasasta... eto, rijeseno! Potpuno normalna kakica 😉

Mela
    14. Rujan 2018. 21:59

Orangina, da na voće i povrće koje nije miksano. 
    Dea, hvala, probamo sutra nesto tako :-) nadam se da je lice bolje.
    I kod nas je ovakva kakica, i smrdi užasno 

-Tea-
    14. Rujan 2018. 23:09

Mela

Orangina, da na voće i povrće koje nije miksano.
    Dea, hvala, probamo sutra nesto tako :-) nadam se da je lice bolje.
    I kod nas je ovakva kakica, i smrdi užasno

Mela, pokusaj pa ces vidit... Neki to prihvate bez beda...
    Moji su cudaci malo... Moj i stariji  dok je bio bebac i sad mladji nece nego miksano skroz... Ako nadje komadic odmah ko da ce se izrigat i da se davi radi face... Ja miksam, samo neka on jede.. Evo stariji je sa god.i 2 mjeseca zvakao sve zivo bez problema... A miksala sam mu skoro do godine dana jer nije htio drugacije... Govorili su mi da se nece nauciti zvakati i da cu imati problema s njim i td... Ali slusala sam svoj instinkt... Jednom mi se poceo daviti i izbacio oci i od onda sam si rekla, ma miksat cu mu do druge godine ako treba samo da se ne udavi... Mozda grijesim, ali sebi cu natovarit problem "na kicmu..."

• Aymee
    14. Rujan 2018. 23:50

Kad smo kod zvakanja, Tea ima potpuno pravo. CUDAK je mala rijec. U kasici pojesti neki veci komad uspjeh, davi se, gusi, umire, ali zato copi cijelu lepinju, raspolovi i jede. I sve sto sam jede mu se svidja. Bananu, nektarinu, kekse, dvopek itd vristi kad mu prinosim ustima. Dam mu u ruku, plane u roku sekunde. I jako zeli sam sa zlicom jesti. Hranjenje najcesce izgleda tako da mu dam praznu zlicu a on otvara usta kad prinese svoju zlicu pa mu ja uvalim punu. I sav sretan jer se sam hrani. 

Aymee

• Dolores123
    15. Rujan 2018. 08:19

Bok cure.sorry sto tako upadam ali eto bas sam pronasla ono sto i mene brine, to kakanje.I kod nas je kakica ista.Znaci ok.nekad se malo napinje a nekad ni ne skuzim ali po meni dok nema zatvora je ok.Ja sam vec probala sve mijenjati ali nisam vidjela razlike.A dajte mi recite kakav vi imate raspored hranjena u danu, tj sto dajete u koje vrijeme?

dea32
    15. Rujan 2018. 09:10

Aymee

Kad smo kod zvakanja, Tea ima potpuno pravo. CUDAK je mala rijec. U kasici pojesti neki veci komad uspjeh, davi se, gusi, umire, ali zato copi cijelu lepinju, raspolovi i jede. I sve sto sam jede mu se svidja. Bananu, nektarinu, kekse, dvopek itd vristi kad mu prinosim ustima. Dam mu u ruku, plane u roku sekunde. I jako zeli sam sa zlicom jesti. Hranjenje najcesce izgleda tako da mu dam praznu zlicu a on otvara usta kad prinese svoju zlicu pa mu ja uvalim punu. I sav sretan jer se sam hrani.

Moj tako nece kasicu ili vodu, ali spusti ga na pod i naci ce mrvicu koja je prezivjela usisavanje i pranje poda i pojest ju naravno. Izluduje me sa tim! Jucer je odbio ribu sa krumpirom i blitvom, ali je masakrirao po igrackama i sve zaslinio..
    Dolores, moj doji oko 7 pred budenje, dorucak je oko 9 kad seku odvezemo u vrtic. Sisanje oko 10h za spavanje, rucak oko 12.30, sisanje oko 14/15h za spavanje i jos jedno oko 17h, vecera oko 18h, sisanje oko 19.30h za spavanje i kroz noc bar 3-4x..
    Ovo oko vremena ovisi dal zaspi u autu kad se vracamo iz vrtica, onda sve pomakne pa je sljedece spavanje oko 12h a rucak nakon budenja. Uglavnom se prilagodim njemu, gledam da prode do pola sata od spavanja do jela jer mi tada najbolje pojede.

• Dolores123
    15. Rujan 2018. 09:40

Jel ti vec sve dajes od prehrane ili ides po onome kalendaru? Ja jos uvijek ne dajem sve sto mi jedemo jer me nekako strah. Moja ne sisa, na adaptoranom je od mjesec dana pa joj mlijeko dajem samo ujutro i navecer prije spavanja ali joj zato dajem tipa rizilino i kukuruzne pahuljice.Jel neko daje keksolino, frutolino, ... ja sam to u pocetku davala ali sam sad prestala jer mi nije htjela spavati nocu znala se probudit i bezveze plakati,pa sad neznam jel od toga ili zbog zubica.A i prije je konzumirala to pa je spavala.ponekad me neke stvari izbace iz takta tako da vise neznam sto da dajem kad i kako.eto 10 mj a ja se ponekad jos uvijek osjecam nesigurno ko na pocetku.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.