Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mirjanos
    15. Rujan 2018. 21:36

Frau_Mund6

Mirjanos, koju kremu ti je dala? Mi smo se nocas opet budili 5x 😣 ja stvarno ne znam od cega je to sad sa 6 mjeseci… bolje mi je spavala u prvim mjesecima..
    Koliko kasice vasi pojedu? Moja jutros nije htjela sljivu i batat, malo je bila kisela pa je odustala nakon par zlica. A kasnije je pojela nesto vise od 100 ml zute mrkve, persina i tikvice. Dragi mi veli da ju sopam! Kao dijete nebi trebalo pojesti koliko moze.. a koliko joj trebam dati?!?!

Dala mi je MUPIRON. 2x dnevno 10 dana.

Moja se isto cesto budi. Ne brojim joj koliko pojede, ali pojede malo. Danas sam i ja davala 2 puta hranu, a mislim kako cu poceti vagati.

• Mirjanos
    15. Rujan 2018. 21:38

Frau, Dea, kada obicno idete u Maksimir? Mislila sam da dodjem s maleckom jedan dan da se upoznamo..to bi bilo fora!

dea32
    15. Rujan 2018. 22:07

Mirjanos

Frau, Dea, kada obicno idete u Maksimir? Mislila sam da dodjem s maleckom jedan dan da se upoznamo..to bi bilo fora!

Moram priznati da nisam bila vec dugo. Sutra smo obecali curici da cemo otici. Ali s obzirom da svaki dan vozim curu u vrtic tamo, mogu ostati koji god dan zelis. Oko pola 9 sam tamo, ako ti to nije prerano. Eventualno kad malu pokupim iz vrtica da ostanemo u parku, ali onda ja nemam vremena za pricanje i druzenje jer moram sve s njom raditi..

Nina Leonita
    16. Rujan 2018. 00:23

cure kaj je ovo nestašica brokule?? di je ima za kupiti??

• Mirjanos
    16. Rujan 2018. 06:56

dea32

Mirjanos

Moram priznati da nisam bila vec dugo. Sutra smo obecali curici da cemo otici. Ali s obzirom da svaki dan vozim curu u vrtic tamo, mogu ostati koji god dan zelis. Oko pola 9 sam tamo, ako ti to nije prerano. Eventualno kad malu pokupim iz vrtica da ostanemo u parku, ali onda ja nemam vremena za pricanje i druzenje jer moram sve s njom raditi..

Pola 9 mi nije prerano, jedino cu voziti po guzvi ujutro jer dolazim sa zapada. Medutim nije niti to problem...
    Mozda jos ako ti odgovara prije vrtica... 
    Ali nije bed niti ujutro!

Frau sto ti kazes?

dea32
    16. Rujan 2018. 07:36

Nina Leonita

cure kaj je ovo nestašica brokule?? di je ima za kupiti??

Ocito losa godina za uzgoj brokule. Jesi probala na trznici? Vise njih? 
    Ja kad ne nadem sirovu, kupim smrznutu.
    Mirjanos, ajd pricekat cemo Frau da se javi pa se dogovorimo. Znam da je ujutro guzva, i meni do vrtica treba inace 10 min, ujutro se vozim i do pola sata. Al glupo mi ju je buditi ranije kad sam vec doma. Kad krenem radit onda ce se buditi u 6..

• Frau_Mund6
    16. Rujan 2018. 09:11

Jutro cure!!! Mi smo sutra na vjezbanju od 9, mame i bebe 😉 ali mozemo uto ili sri!??!? Ako vam pase... 8.30 nam je ok! Ovo ranije, sorry ali nebu islo 😂😂😂😂 
    Imam onaj aparat na paru sa dozama. Obicno napravim oko 200ml i pojede pola... znala je i cijelu smazat ako joj je bas jako fino 😊 al onda mi se i zbljucka kroz dan.. nema pravila. 
    Sinoc sam nasla neki tekst o toj regresiji sna sa 6 mjeseci, iskreno se nadam da je to to. 
    https://net.hr/magazin/roditeljstvo/deset-stvari-koje-trebate-znati-o-spavanju-beba/
    Jucer je spavala 3x sve skupq 2.5 sata. Tata ju uspava na rukama, i u autu je spavala do sljemena i nazad. Navecer je zaspala oko 21.30 do 3.30. I onda je dobila cicu. Pa budenje oko 5.30 i plakanje 😏 uglavnom kad ju ja uspavljujem baca se na sve strane, sve da dode do cice. A tata ju uspava na rukama.... ne svida mi se to, ali ovi sa cicom je postalo previse. Najede se pa bljuje po krevetu, ne zaspi.. hoce jos! I tako sat vremena, na kraju zaspi u placu... 

url=https://lilypie.com]

• Frau_Mund6
    16. Rujan 2018. 09:25

Mirjanos, ne znam za tu kremu... valjda je nesto dobro kad ti je pripisala pedijatrica. Mi smo imali reakcije na svasta pa nam je na kraju Desitin od Pfizera bio odlican. To je krema sa cinkom i ribljim uljem. Nema drugih sastojaka, pa nije bilo ni alergija i ponovne upale. Nema ga u slobodnoj prodaji, vec se moze narucit na dolcu. To ti je za informaciju ako budes trebala..  iako se nadam da ce ti ovo sto imas pomoci. 

dea32
    16. Rujan 2018. 09:34

Ja u utorak idem na kontrolu kod dermatologa sa Noom, u 9h smo naruceni.
    Frau, ne znam kak vama, ali meni je u 8.30h vec dan . Budenje je kod nas u 6.30h . Al mogu malu do 9h ostavit u vrticu pa eto mozemo se naci oko pola 10..

• Frau_Mund6
    16. Rujan 2018. 11:14

Dea, mi se ne dizemo tako rano 😉 moja spava do 8. Super bi bilo oko 9.30, da izbjegnemo guzvu. Eto srijeda ako Mirjanos pase!!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.