Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • VickyChristina
    13. Rujan 2018. 07:49

Iza nas prilicno lose prospavana noc, valjda ti zubi, isuse koliko jos, 32 😓. I probudio se u 5. Bas sam razmazena po tom pitanju, jer je inace super spavac, pa me ovakva noc totalno pošeremeti. Ali, ooommmm fokus na pozitivno 🤩. 
    Dea, kako vi s prehladom?

• VickyChristina
    13. Rujan 2018. 07:58

Frau, ja sam skuzila kad mali ima te periode divljanja, nebuloznog spavanja, i sta li vec,  da se jednostavno prepustim njegovom ritmu, jer mi je sva borba uzaludna. I onda dode period smirenja i ustali se novi raspored. Jednostavno trebam izdrzati. Kad postane razumniji, naplatit cu mu sve 😂

• Frau_Mund6
    13. Rujan 2018. 08:05

😁 Vicky, i ja mislim svojoj naplatit jednog dana... 
    Mislim da sam zeznula sa tim sto spava sa mnom... vec mi se par puta dogodilo kad sam ju vratila u krevet da je spavala 6sati u komadu... a kad je sa mnom onda bi stalno cicu. Nema mi druge nego da ju naucim na spavanje u kreveticu. Ja ne spavam danju, navecer do 1 ne mogu zaspati i onda s njom borba cijelu noc... ne ide to tako vise! Zao mi je da place i onda zavrsi na cici, a ja neispavana vec mjesecima... dragi ne spava kad ju pustim da place... ma uzas! Morat cu nekoliko noci progurati pa da se vratimo u normalu. 

url=https://lilypie.com]

dea32
    13. Rujan 2018. 09:27

Nama je noc prosla relativno dobro. Prije spavanja smo ocistili nos, namazali kremu i bilo je ok. Budio se par puta, pocicao i nastavio dalje spavati. Jednom se samo probudio da bi prdnuo, jadan , al je brzo zaspao nazad. Tokom noci sam ga 2x mazala da ga ne svrbi.
    Meni mali preko dana cica samo za spavanje, kad je budan moze bez cice i po 6h a ja pred mastitisom. Bas je tvrdoglav. Puno puta ga znam staviti na krevet i drzati da se ne izvija, dat dudu da se smiri i onda uvalit cicu. Jer inace imam dojam da mu uopce ne bi falila.. Sto mi je totalno cudno kad usporedim sa starijom koja je mogla cicat kad god, gdje god i koliko god bi joj dala. Njega frajera moram molit pa pocica malo.. 
    Kljunasic puna kma 2 dcl, ja tocim malo manje, znaci po 150-180 ml popije 2-4x dnevno. Al zato ne cica kao vasi

dea32
    13. Rujan 2018. 09:32

Kombinacija za dorucak-kuhane zobene na vodi sa bananom i kruh..  Frajer je vidio mene kako jedem kruh i krenuo vristat, jeo je zobene samo ako bi mu prije zlice ubacila u usta malo kruha 

• Frau_Mund6
    13. Rujan 2018. 12:54

Evo da javim da smo danas bili na bazenu. Bile smo nas dvije i jos jedna cura sa svojom malom. L je uzivala u vodi, smijala se cijelo vrijeme. Veli mi ta cura, kako njena mala zaspe nakon bazena i po 2 sata. Mi se namontirale u auto i do doma je zaspala na 10 min. Cim sam stala, otvara oci 😣 do sad je vristala okolo, okretala se, igrala, pjevala  i naravno plakala... od 12 ju uspavljujem... i jela je u meduvremenu i cica 2x. Napokon spava!!!! 

Nina Leonita
    13. Rujan 2018. 13:10

da, treba im aktivnosti da lakše zaspu, bazen je odlučan za to.. moja od 7. mj spava sa mnom noću i stalno me budi za sisu! gdje su oni  dani kadje spavala u kindefkind cijelu noć?? vratit ću ju opet u kinderbet, bit će vriske, ne želi ga ni pogledati, sad služi kao zaštita da ne padne s kreveta!! netko je pitao, trebamo pratiti rast najmanje do godine, a onda i dalje valjda, ne znam..

-Tea-
    13. Rujan 2018. 13:50

Orangina, ja mu za dorucak dam jogurt  vocem ili zitaricama, za rucak ovisno o tome sta kuham za ostale pa odvojim malo i skuham (piletina, puretina, teletina) sa mrkvim, krumpirim, tikvicom, blitvom, spinatom, zeljem... Ili rizu (kus kus isto voli) sa povrcem i/ili mesom... Uglavnom-sve samo leso kuhano pa ispasiram i dodam maslinovog. Uglavnom jede namirnice koje jedemo i mi ostali taj dan, samo sta njemu samo skuham, a nama pecem u pecnici, tavi i slicno...
    A popodne mu dam mjesano voce, najcesce kruska+breskva jer to imam domace sad..

-Tea-
    13. Rujan 2018. 13:58

Nina Leonita

na vježbe idemo kod fizioterapeuta, ne fizijatra. već s 3 mj se zatvorila velika fontanela i od tada pratimo rast glavice, a kod poroda nitko nije rekao da je mala glava.

Nina Leonita, samo pomalo i smanji stres na minimum... Prosla sam sa starijim postavljanje dijagnoze jedne vrste patuljastog rasta na temelju jednog pogleda ortopeda... Nakraju smo obavili kontrole u Rijeci kod 2 specijalista koji su rekli da nevide oni takvu dijagnozu nego da je jednostavno takve robusne građe i da nece biti visok. (tata mu je visok 180 i mali je identicne robusne građe kao i on...) Tako da dok to nismo potvrdili, ubili su me zivci i stres... A jos me to drzi jer kao treba ga pratit dali dobro napreduje u visinu do druge godine zivota...  Jer moze biti neka blaza verzija koja se nevidi do druge godine... Tako da trazi drugo misljenjebradi svog mira i samo pomalo... Ja vjerujem da ce i kod tebe biti sve u redu... Ja znam da je moj mali tenk takav jer je tatina kopija... 

Nina Leonita
    13. Rujan 2018. 17:46

Tea, znam ne treba brzati, još su mali. moja je što će tiče rasta u visinu natprosječna za dob, ali eto glavica malo sporije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.