S obzirom da ja sva variva radim tako da dinstam luk na masti njemu ih jos ne dajem. Radila sam neki dan krpice sa zeljem ali sam luk 'dinstala' na vodi pa sam malom dala i jeo je. Naravno, nama sam zacinila nakon sto sam njemu odvojila. Ovaj tjedan cu mu napraviti bolonjez sa junetinom. Paradajz je vec jeo kao jabuku. Ako radis varivo sa namirnicama koje si vec dala, mozes dat i djetetu ali bez soli.
Ja joj za sad kuham juhice sa povcem koje imam domace i piletinu ali vise jede hipp kasice a u njima ima dosta namirnica.
Frau, napakon sam i ja dala urin na pregled i doktorica je skuzila da ima malu upalicu. Pisica se upalila pa smo dobili kremicu.
Cure koje daju AD imam pitanje: da li bebice spavaju po noci bez budenja? Da li je to pravilo. Kaze mi frend da je njegova mala od 5mj. Spavala nocas od 20h-7h u komadu!!!
Jel to pravilo za AD?
Ja si to ne mogu zamisliti😂
Frau, napakon sam i ja dala urin na pregled i doktorica je skuzila da ima malu upalicu. Pisica se upalila pa smo dobili kremicu.
Cure koje daju AD imam pitanje: da li bebice spavaju po noci bez budenja? Da li je to pravilo. Kaze mi frend da je njegova mala od 5mj. Spavala nocas od 20h-7h u komadu!!!
Jel to pravilo za AD?
Mirjanos, moje iskustvo: NE, NE SPAVA cijelu noc od jedne boce mlijeka koju popije u 20h. Pojede bocu oko 20h, pa oko 1, 2 ili 3 (kako koju noc) pa oko 5 ili 6h (opet ovisi) i onda ako imamo srece, odspava do 7.30h. Najcesce je to izmedju 6.45 i 7h..
Eto, nadam se da ti je malo lakse..
Iako mislim da Tein Mate nana cijelu noc. Al necu govoriti u njeno ime..
Aymee
Jel to pravilo za AD?
Mirjanos, moje iskustvo: NE, NE SPAVA cijelu noc od jedne boce mlijeka koju popije u 20h. Pojede bocu oko 20h, pa oko 1, 2 ili 3 (kako koju noc) pa oko 5 ili 6h (opet ovisi) i onda ako imamo srece, odspava do 7.30h. Najcesce je to izmedju 6.45 i 7h..
E da, Mate zna odvaliti od cca 20.30 pa do 7 ujutro.... Ali nije pravilo.. Nekad i 2 puta u toku noci trazi bocu... Uglavnom imamo zadnju bocu oko 23 (ja sam tada jos budna i na nogama pa to ne racunam..) i sljedecu oko 7, 8 ujutro...
stariji je od 6 mj.poceo spavati cijelu noc bez budjenja za bocu..
url=https://lilypie.com]
Jel to pravilo za AD?
Tocno tako je i kod nas.Nikad prespavala noc nije bez budenja.
Dolores, ja malom dajem kupovne kasice samo kad idemo negdje pa ne stignem napravit nesto i to smaze u roku keks . Mozes ubaciti i leso ribu ili pecenu na pak papiru sa malo maslinovog ulja i povrca. Igraj se namirnicama..
Mirjanos, mislim da nocno spavanje nigdje nije pravilo. Postoje i dojena djeca koja se ne bude po noci, mislim da je to vise do karaktera. Moji oboje nisu neki spavaci, to se vrti, puze, place u snu, udara rukama i nogama
Mirjanos, koju kremu ti je dala? Mi smo se nocas opet budili 5x 😣 ja stvarno ne znam od cega je to sad sa 6 mjeseci... bolje mi je spavala u prvim mjesecima..
Koliko kasice vasi pojedu? Moja jutros nije htjela sljivu i batat, malo je bila kisela pa je odustala nakon par zlica. A kasnije je pojela nesto vise od 100 ml zute mrkve, persina i tikvice. Dragi mi veli da ju sopam! Kao dijete nebi trebalo pojesti koliko moze.. a koliko joj trebam dati?!?!
Mi smo jos na povrcu, vocu i malo ribice je jucer papala 😉 nemam kupovnih kasica, ni keksolina, cokoliko sam si kupila za sebe 😁 toga ce se najest u zivotu. Za sada samo zdravo! Za put imam staklinku koju napunim pa papa kad stigne 😊
Frau, iskreno nikad nisam gledala kolicinu. Jeli su, a jedu i sad, koliko zele osim ako napravim malo . Vecinom ili pojede sve (ili ostane za 1 zlicicu) ili ostane poprilicno (kad nesto ne valja). Ima i dana kad pojede sve i place da bi jos, e onda je ono jbg drugi put ces dobit vise.
Za rucak mi je mjera otprilike 1 jusna zlica zitarice, 1 zlica mesa narezanog i povrce (3-4 manja cvjetica brokule ili karfiola, manji krumpir, pola snite butternut tikve-rezem ju vodoravno, 1/4 luka, 2-3 srednja koluta cikle, mala mrkva ili pola srednje). Od povrca stavljam po 2 vrste, ovo mjere su otprilike koliko stavim. I toga ispadne otprilike pola ili 2/3 Ikeine male zdjelice, kako kada (u punu stane 300 ml vode).
Za spavanje, sa cca 6 mj je skok u razvoju, regresija sna, separacijski strah i sl.. Sve to utjece na njihovo spavanje.
Sortiraj odgovore
Najstariji