Orangina, normalno je da promijeni izgled kakice kad krene sa dohranom, postane kasasta i ne upija se u pelenu, logicno, nego bude onako kao da si kuglu tijesta pritisnula. To sto opisujes je normalno, nece od hrane bit tekuca kao od mlijeka. Bitno je da nije skroz tvrda i da se malac ne muci pri kakanju.
Konstipacija je nedovoljno praznjenje ili pojava tvrde, suhe stolice. Zatvor ili opstipacija je izostanak stolice 3 i vise dana.
Malom bas zub izlazi, skroz je nabubreno. Jos plus svrbez inos,koji se sad popodne krenuo bas puniti. Ova noc ce bit vesela.
Vicky, i nama je presvlacenje koma. Ja njemu dam pelenu ili vlaznu pa to prebire po rukama.
Frau, ne mjerim vodu ali zna popiti 2-4 kljunasice, mislim da ima nesto vise od 1 dcl, bas cu poslije izmjeriti.
Tea, malci su ti kao od brda odvaljeni
Vicky, kod mog malog je prosla pastrva leso sa kuhanim povrcem i pecena sa povrcem (mrkva, luk, butternut tikva, krumpir) u pak papiru sa mrvu maslinovog ulja.
Tako puko popije... ja jos dosta dojim pa mislim da joj je dovoljno vode ali i ne zeli previse... popije koliko hoce i onda zvace bocicu, pa joj oduzmem.
url=https://lilypie.com]
Dea bas se malac nalijeva 😂, thx za recept, probat cu pastrvu, bas mi odbija meso i ribu. Vege.
Frau ovaj popije pa mislim niti dec vode, nekad dam iz case, nekad iz kljunasice, mislim kako cesto cica da tu dobije tekucine.
Nina bas nezgodno zvuci to sa zatvaranjem fontanele, iako glavica raste i kad se ona zatvori, pa ne bi trebalo biti problema. Zasad je sve ok?
ma užas.. nisam mogla vjerovati kad sam to čula.. šok.. ali još je važnije da tzv suture nisu zatvorene, to su šavovi lubanje koji moramu biti otvoreni da bi glavica rasla. raste nam, ali sporo, ma je neho što bi trebala za dob, dakle ona je na samoj onoj donjoj krivulji..
Bas smo se izmorili i mi i ona. I mene malo zeza grlo i nos, pa sam si uzela Aqua maris, a za grlo samo med i čaj.
Orangina, i kod nas je kašasta kakica i smrdi uzas
Frau, i moja jako malo pije vode. Ponudim joj svaki put u igri, posle kasice, ali jednostavno nece. Sve p
ma užas.. nisam mogla vjerovati kad sam to čula.. šok.. ali još je važnije da tzv suture nisu zatvorene, to su šavovi lubanje koji moramu biti otvoreni da bi glavica rasla. raste nam, ali sporo, ma je neho što bi trebala za dob, dakle ona je na samoj onoj donjoj krivulji..
Ma bas uzasan stres, mogu misliti...milijun nekakvih detalja i sranja se izrodi. Do koje dobi morate pratiti rast?
Mela, nasla sam negdje na netu da je to ok! Ona ima urednu kakicu i dovoljno piski. Bitno je da kakica nije tvrda i da je redovna.
Nina, nadam se da ce biti dobro! 😥 😚😚😚😚
Moja je jucer spavala pol sata cijeli dan i na vecer zaspala oko 20. Do 21 je probudila 3x uz plakanja.. najcesce se okrene na trbuh i ne zna se namjestit i okrenut. Pa cica, pa mazenje, pa ne znam ni je sta i nikako. Na kraju sam je stavia u krevetic i zaspala je uz moje price, saptanje i mazenje. Onda budenje oko 24, pa cica, pa bacanje po krevetu, pa grizenje cice, za poludit... na kraju sam je stavila u krevetic i pustila da se okrece i igra... kad je ponovno pocela plakat, ugurala sam ruku kroz ogradu i drzala je za rukicu i pricala price, opet je tako zaspala. Vise je nemam namjeru vracat na cicu, jer tu nema kraja. Razbudi se svaki put kad ju skidam s cice i pocne ludovat. Spavala je do 6 u svom krevetu. Tada joj je trebala cica. Vjerojatno je ogladnila...
Ta dnevna ne spavanja me ubijaju... niti imam vremena, niti je mogu ponovno uspavati....
Sortiraj odgovore
Najstariji