Dea, ovdje cu ti pisat da na drugoj temi ne zapocinjem buru.
Znas na koju temu mislim.
Svaka cast na komentaru. Svaka ti je na mjestu.
Mi grozne mame sta smo djecu strpale u vrtic da bi radile. Sram nas bilo, nemajke.
Mi grozne mame sta smo djecu strpale u vrtic da bi radile. Sram nas bilo, nemajke.
Da, mi grozne, moderne, samostalne zene-nemajke.. Strpale djecu u vrtic da mogu ic radit i osigurati djetetu sve sto mu treba Mislim koje razmisljanje.. Kazu da je napad najbolja obrana, pa mozda je i ljubomorna na nas koje radimo ili joj muz brani da radi, sto me uopce ne bi cudilo..
Da, mi grozne, moderne, samostalne zene-nemajke.. Strpale djecu u vrtic da mogu ic radit i osigurati djetetu sve sto mu trebaMislim koje razmisljanje.. Kazu da je napad najbolja obrana, pa mozda je i ljubomorna na nas koje radimo ili joj muz brani da radi, sto me uopce ne bi cudilo..
Zanimalo me o cemu pricate pa sam procitala, mislim strasno, razmisljanje na nivou stare bake. Oni koji pricaju ruzno o drugima su zapravo najveci kompleksasi tako da je moguce to sto je Dea napisala, vjerojatno joj muz brani da radi pa odatle takav "stav". Zena je zeni stvarno najveci neprijatelj! 😣
Dea, mi se ne dizemo tako rano 😉 moja spava do 8. Super bi bilo oko 9.30, da izbjegnemo guzvu. Eto srijeda ako Mirjanos pase!!!
Moze! Srijeda 9:30!
Evo utanacile dogovor!! 😁
Cure i mi bi malo traca... o cemu se radi? Ne znam o kojoj grupi vi to... mislim da bi sve rado imale para i ostale doma, tj. Putovale svijetom, trenirale i sl... i jos k tome imale za sve aktivnosti za djecu i odmore i godisnje 😁 i da se rata za kredit sama plati...
url=https://lilypie.com]
Frau, procitaj grupu 'Mame kod kuce' i sve ce ti bit jasno.
Ja i da ne moram radit isla bi raditi jer nisam osoba koja ce bit doma i da svaki dan bude isti. Jednostavno doma 'oglupim', ne osjecam se korisno, a uostalom volim svoj posao i nisam dala 30000 kn za faks da bi bila doma.. Al prema doticnoj smo mi mame koje radimo 'moderne zene koje djecu strpaju u vrtic da bi gradile karijeru' i ocito nismo posvecene djeci i braku jer to mogu samo zene koje ne rade.. Iako nemam nista protv onih koje odluce bit doma, ako imaju mogucnosti i zelje, neka im je..
Mirjanos, Frau, onda u sri u 9.30h na glavnom ulazu?
Ok! Po nazivu grupe vec vidim da ne pripadam 😂😂😂😂 iako nemam nista protiv da ostanem doma... smislim neki svoj poslic... nebi se osjecala beskorisno! Imam toliko stvari koje volim! Ali opet nebi bila samo mama! Onda kad djeca odrastu, takve obicno postanu azdaje i lude svekrve ili punice koje proganjaju muzeve i zene jer nitko nije dovoljno dobar za njihovu djecu 😁
Moze gl. ulaz!
Ovo je fakat tocno😂😂😂
"...Onda kad djeca odrastu, takve obicno postanu azdaje i lude svekrve ili punice koje proganjaju muzeve i zene jer nitko nije dovoljno dobar za njihovu djecu 😁..."
Ma joj, ne volim generalizirat, ali svakako mislim da se zivot sastoji od vise grana i uloga koje si naravno svi sami zadajemo. Kad se jedna uloga izmjeni nastupa druga i imas se gdje razvijati. Ali dobro, svatko sebi zivot gradi 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji