Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    10. Rujan 2018. 09:38

Jutro cure, kako je prosao viked? Mi smo slavili polurockas 😉 vise je bila cajanka ali torta nije izostala 😊 dobar dio ljudi nam nije dosao zbog prehlada i virusa... krenulo je! 

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    10. Rujan 2018. 09:48

Jutro cure! Nama vikend u strci, sutra putujemo u Bosnu i nemam pojma sto spakirati. Luda sam! Uz sve to, mali je poceo odbijati voziti se u autu! Dakle, obozavao je voziti se ili je pjevao ili spavao a sad je poceo vristati! Nervozna sam za popizditi, ubila bi nekoga. A cini mi se i da mu zubi opet krecu,😫 

Aymee

• Mirjanos
    10. Rujan 2018. 10:22

dea32

Tea, ja cu isto morati do ravnateljice krajem mjeseca tak da znam da li ima djece koja navrsavaju 3 godine i prelaze u vecu grupu. Ujedno da znamo za tatin porodiljni, jer treba mjesec dana prije predati zahtjev..
    Meni isto nije jasno to sa cekanjem vrtica, ocekuju da se djeca radaju, da se radi na natalitetu a onda trebas na posao da djetetu mozes nesto i priustit i onda ga nemas gdje ostavit.. Apsurd totalni! Mi stvarno nemamo druge opcije. A ako tata iskoristi porodiljni, a mali jos nece dobit mjesto, stvarno ne znam gdje cemo i sto cemo..

Ostati trudna 🤗😘

• Mirjanos
    10. Rujan 2018. 10:27

Aymee

Jutro cure! Nama vikend u strci, sutra putujemo u Bosnu i nemam pojma sto spakirati. Luda sam! Uz sve to, mali je poceo odbijati voziti se u autu! Dakle, obozavao je voziti se ili je pjevao ili spavao a sad je poceo vristati! Nervozna sam za popizditi, ubila bi nekoga. A cini mi se i da mu zubi opet krecu,😫

Uf, kreni u periodu kada treba spavati i prpremi crtice!

P.s. ne opterecuj se s robicom, bitno da uzmes kratki rukav + dugi za preko , dekicu, hlacice carapice, pelene i to je to😂😂😂 svenostalo se snades...

dea32
    10. Rujan 2018. 13:58

Frau sretnih 6 mj. 
    Mirjanos, hvala ali trece dijete bi mi sad doslo otprilike kao i trece oko u glavi 
    Ayme, samo polako znas kaj ti treba svaki dan doma, samo povecaj kolicinu. Plus uzmi cepice za temp, nesto za komarce i toplomjer. To je meni obavezno za svako putovanje
    Mi smo za vikend bili u branju grozda kod mojih. Kako je noc prije padala kisa po putu koji nije asfaltiran je bilo lokava ko u prici, cura je skakala po njima i bila u blatu do guzice, doslovno! Ali se nasmijala i iskakala za cijeli tjedan..

• Aymee
    10. Rujan 2018. 14:30

dea32

Frau sretnih 6 mj.
    Mirjanos, hvala ali trece dijete bi mi sad doslo otprilike kao i trece oko u glavi
    Ayme, samo polako znas kaj ti treba svaki dan doma, samo povecaj kolicinu. Plus uzmi cepice za temp, nesto za komarce i toplomjer. To je meni obavezno za svako putovanje
    Mi smo za vikend bili u branju grozda kod mojih. Kako je noc prije padala kisa po putu koji nije asfaltiran je bilo lokava ko u prici, cura je skakala po njima i bila u blatu do guzice, doslovno! Ali se nasmijala i iskakala za cijeli tjedan..

Otprilike sam spakirala cijeli ormar! 😆 jer je gospodin nekad kulturan pa cijeli dan ima isti bodi i hlace a nekad nam treba 6.. 🤣 e a ono cudo za komarce nama uopce ne djeluje (iz dm-a naljepnice), tak da nisam pametna treba li nam to.. 

Aymee

Nina Leonita
    10. Rujan 2018. 14:47

Dijana  sumnjam da će odbiti sisu kad dođeš doma s posla. upravo suprotno, mislim da će htjeti još više! ma ne boj se, ako je sad sisoljubac neće to biti problem, neće ti zamjeriti što te nema, mislim da nemaju oni još tu "sposobnost" da znaju zamjerati ili se ljutiti, može samo biti sretan što te vidi! 

• Frau_Mund6
    10. Rujan 2018. 16:49

Dijana, nemas bas neku opciju  ako moras nazad na posao.. pojacaj dohranu i doji kad mozes 😉 sve nas to ceka prije ili kasnije. 
    Aymee, sretan put! Najbolje ti je krenut kad treba spavat! Nadam se da ce uspjet 😉 
    Moja radi spagu... silom se pokusava sjesti pa su joj noge u svim pozicijama..  cesto je cujem kako place jer ne zna van iz tih poza  😂😂😂 a sjedi naslonjena na ruke skoro  cijeli dan 😁

url=https://lilypie.com]

dea32
    10. Rujan 2018. 17:40

Aymee ja sam na kraju uzela ovo, pokazalo se ok nista specijalno, al moras kroz kratko vrijeme ponovit mazanje..

dea32
    10. Rujan 2018. 17:44

Frau, smijesni su tako dok pokusavaju a ne mogu i onda traze pomoc.
    Moj se uvrijedi i pocne plakat kad mu nesto nedam, uzmem iz ruku ili kazem da je prasac.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.