Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dea32
    02. Rujan 2018. 18:36

ninaleonita86

htjela sam izmjeniti lilypie. ne znam radi li dobro..

Kad zavrsis sa odabirom svega, kliknes na forums i pseudohtml, kopiras link i zalijepis na svoj opis..
    Ovako kad kliknem na ovaj tvoj link prebaci me na stiker, ali ovako se ne vidi

Nina Leonita
    02. Rujan 2018. 18:43

url=https://lilypie.com]

Nina Leonita
    02. Rujan 2018. 18:44

evo sad će, hvala Dea

• Mirjanos
    02. Rujan 2018. 19:42

Curke sto se radile kada bebice nisu kakile? Malena opet ne kaki....
    Sok od prokuhane sljive i prokuhana sljiva ovaj put nisu pomogli... danas je 4 dana kako nije kakila...

• Dijana221
    02. Rujan 2018. 21:30

Frau_Mund6

Tea, potpisujem! Svima nam treba malo odmora 😉 a njima bas nista ne fali!
    Cure, jeste li razmisljale o nekim vjezbama mame i bebe? Nasla sam u dubravi, ima plivanje u bazenu i pilates 😉 zvati cu u ponedjeljak da vudim termine…

Muz i ja bas idemo s bazena i razmisljam kako bi bilo lijepo da smo poveli maloga, ali nisam sigurna koliko je to zapravo pametno..sto mislite? 

• Aymee
    02. Rujan 2018. 21:38

Mirjanos

Curke sto se radile kada bebice nisu kakile? Malena opet ne kaki….
    Sok od prokuhane sljive i prokuhana sljiva ovaj put nisu pomogli… danas je 4 dana kako nije kakila…

Mirjanos, mi nemamo problema s tim ali mozda ti mogu pomoci jer je dragi jednom hranio maloga gotovom vocnom kasicom (Frutek - marelica i kruska) i dao mu vodu za vrijeme i odmah nakon jela. Ne da se malac odmah pokenjao nego je izletilo iz njega ko da si mu laksativ dao. Eto, glup savjet ali mozda pomogne, 😊

Aymee

• Frau_Mund6
    02. Rujan 2018. 21:57

Dijana, znam da postoji program bebe ribe i da je navodno dobar. Djeca nauce plivati u vrlo ranoj fazi. Treba ih samo dobro posusit kad izlaze van. Moja bas uziva u vodi pa cu je sa god dana sigurno vodit. A ovo prije cu jos razmislit. 
    Meni se onaj aparat inhalator drugi dan. Sutra ga idem mijenjat. Ne mogu vjerovat, svi tako hvale taj omron a nama je odmah otisao. 😑

• Frau_Mund6
    02. Rujan 2018. 21:58

Mirjanos, s cime ju hranis? Mozda neka namirnica smeta? 

dea32
    02. Rujan 2018. 22:00

Mirjanos

Curke sto se radile kada bebice nisu kakile? Malena opet ne kaki….
    Sok od prokuhane sljive i prokuhana sljiva ovaj put nisu pomogli… danas je 4 dana kako nije kakila…

Poza za kakanje, upisi u google da ja sad ne trazim. Nakon budenja, bez pelene, iznad wc-a, kade ili sl.. 
    Topla kupka, masaza trbuha.
    Nou otvori marelica i breskva, isto gotova kasica. Znam kupiti kad idemo negdje, imam i u zalihi da muz da ako ja odem negdje.
    Ako se sutra ne pokaka, uzmi prolax cepice za bebe. One su cisti glicerol, ja sam uzela za curu kad je bila isto te dobi. Ona nije kakala 5 dana unatoc tome sto sam odmah drugi dan krenula sa kasicama za otvaranje, tak da sam 5.ti dan dala taj cepic i pokakala se u roku 2 min uz vristanje..

dea32
    02. Rujan 2018. 22:07

Frau pa ne mogu vjerovati.. Mozda bas losa serija? Jesi kupila izlozbeni ili je bio u kutiji? U svakom slucaju zahtjevaj novi, ne popravak ovog jer postoji mogucnost da ce ti stalno nesto odlazit..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.