Dea, uspjela sam!!! U ljekarni me zenska otkantala i poslala u servis. Tam su mi ispitali kvar i rekli da oni nemaju nista s tim jer jos imam garanciju ljekarne, pa su zvali u lhekarnu i dogovorili da mi zamjeni aparat. Tako da sam se morala vratit i dobila novi.
Predala sam i papire za potporu grada zg. Jeste vi to rijesile? Kad vam je lova sjela?
Zao mi je sto su te setali amo-tamo, al super da su ti zamijenili.
Mi smo predali nakon mjesec dana kako se Noa rodio, ako mislis na ovu naknadu za novorodencad sto grad daje. Oni imaju svoje termine isplate, mislim da je nama isplaceno za 2-3 mjeseca. Objave datume isplate na stranicama Grada Zagreba..
Jutro!! Mi smo danas prespavali vadenje krvi i urina... jednostavno nismo mogle iz kreveta ☺
Jeste davali urin s onim vtecicama? Rekla mi je sestra da cesto ne ispadne dobro pa da moram pozurit to donijeti unutar pol sata i da vrecica ne smije biti na djetetu dulje od pol sata.
Kako su vasi malci? Ima li sta novog?
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro, nadam se da je svima noc prosla super! Nakon nekoliko dana ludovanja mali se smirio, proveo je sub.i ned.vecinom s tatom da skuzi kako ne postojim samo ja.
Sad je preko dana ok, pricam cijelo vrijeme kad odem na wc da me cuje pa ne place.
Ali po noci se budi jako cesto, svaka 2-3h i cica ga smiri. Neznam sto je sad, dali mu napokon gornji zubi izbijaju, glad ili samo zeli mene...
@Frau u pravu si i sad smo pogurali tatu da se bavi s njim ali preko tjedna zbog posla ga ne vidi.
Planiramo upisati bebaca na plivanje, mislim da je to super!
@Tea naravno da nije lako imati dvije bebe u kuci, nego svi mi govore da za prvo dijete nista ne znamo pa sve istrazujemo, svega se bojimo, a za iduce dijete je lakse jer bar znas neke osnove i imas malo iskustva.
Tri divljaka u kuci haha, zamisli da dobijes blizance! 😂
@Dijana zao mi je za upalu dojke, kako je sad?
Znam za taj osjecaj kad ne mozes bez bebe i stalno mislis kako je, sta radi, i to je normalno.
Probaj cesce pustati bebu nekome i izaci van obaviti nesto za sebe.
@Aymee hvala na savjetu, sad se puno igramo skrivaca i bolje je! ☺
@Dea dali ste ti i malena bile vecinom same? Kad je pocela ici u vrtic? Ja ga mislim upisati u jaslice bas zbog toga.
Ajoj prvi dan vrtica, te suze ce brzo postati : "pusti me mama da idem sama."
@Mirjanos zivimo u Grenoble, po zimi svi skijaju osim nas 😂
Za kakanje pazi koja hrana zatvara: mrkva, krumpir, riza. Mali se pokaka nakon jecmene kase sa sljivom/kruskom/marelicom.
Dea, slatkoca mala!! Ona bi bila velika kad treba ali kad ne treba ne zuri mama, jos sam mala 😂😂😂😂
Mi cemo od drugog tjedna na vjezbanje i plivanje.. tatw se bas ne slaze, pa ga je potrebno pridobiti 🤔 tim muskima je sve glupost!!!
Orangina, grenoble je super sladak! Taman velik za zivot!!! Zasto ne skijate? Meni je to najdrazi sport 😉 nadam se da cu malu naucit jednom!
@Frau tata se ne slaze da vi idete ili se njemu neda? Nadam se da ces ga nagovoriti uskoro 😉
Haha da grad je "sladak", po ljeti poplave, zimi snijeg. Ne skijamo jer ja ne volim snijeg i nespretna sam a on ne voli hladnocu 😂
Pokusavamo se preseliti od kako sam bila trudna, eto jos trazimo haha
Hey cure..
Dea, a te muke po vrticu.. nadam se da je danas vec bolje.
Tea, kako Dino?
Orangina, drago mi je da je pomoglo. Mi, tj on obozava tu igru, pogotovo kad se probudi kraj mene. Koliko gmd puta se pokrijem, uporan je dok me ne nadje pa se mazi, ljubi..
Aymee
Mi danas skoknuli do pedi po uputnicu za kontrolu kod fizijatra pa ga "bacila" na vagu. 9160 i 74.. i samo cu reci OPET da nije normalna.. prvo je previse dobivao a sad u zadnja 2 mjeseca, po njoj 100 grama manje, mislim HAALOOO! Toliko se prije toga iskakao.. sa 6 mj je imao 8490.. ja mislim da je ovo sasvim dovoljno za to koliko je aktivan, nemiran, koliko cesto kaka.. to su po meni jaaako bitni faktori..
Aymee
Mi danas skoknuli do pedi po uputnicu za kontrolu kod fizijatra pa ga "bacila" na vagu. 9160 i 74.. i samo cu reci OPET da nije normalna.. prvo je previse dobivao a sad u zadnja 2 mjeseca, po njoj 100 grama manje, mislim HAALOOO! Toliko se prije toga iskakao.. sa 6 mj je imao 8490.. ja mislim da je ovo sasvim dovoljno za to koliko je aktivan, nemiran, koliko cesto kaka.. to su po meni jaaako bitni faktori..
Ma ti neki pedijatri stvatno nisu normalni... Ova nada je stvarno super i realna zena... Za starijeg je odmah rekla da je preko gornje granice, al da ce se sigurno izduziti (od nove god.ima 13 kg a narasao je oko 6 cm...) i da n
...ode mi post sam od sebe...
I da nije alarmantno.. Tako da ako je on zdrav, veseo, lijepo jede i kaka, mene nebi dirale njene rijeci previse...
Evo, mladjem sam odgodila cijepljenje i sistematski zbog kaslja, pa idemo drugi tjedan.
A stariji krenuo u jaslice. Prilagodba ide odlicno. Place kad odem par minuta i onda se smiri i pomaze tetama tjesiti uplakanu djecu.. Kaze teta da ide kod uplakanih, radi im dragi i daje puse!
Tako da za sada nema problema... Vidjet cemo za dalje kako ce bito...
…ode mi post sam od sebe…
I da nije alarmantno.. Tako da ako je on zdrav, veseo, lijepo jede i kaka, mene nebi dirale njene rijeci previse…
Evo, mladjem sam odgodila cijepljenje i sistematski zbog kaslja, pa idemo drugi tjedan.
A stariji krenuo u jaslice. Prilagodba ide odlicno. Place kad odem par minuta i onda se smiri i pomaze tetama tjesiti uplakanu djecu.. Kaze teta da ide kod uplakanih, radi im dragi i daje puse!
Tako da za sada nema problema… Vidjet cemo za dalje kako ce bito…
Odlicno Tea! Mislim da puno znaci sto ima bas malog bracu (iako ga gadja igrackama) za socijalizaciju i tjesenje druge djece. .
Aymee
Sortiraj odgovore
Najstariji