@Tea lijepo jede kasice i redovito puni pelene, ali cica jako nemirno, 2 min.je miran onda skace i vrti se pa se vrati na cicu, 2-3 gutljaja pa opet puzanje po krevetu…nekad mi se cini da ga moram zavezati za sebe. Isto i za podrignuti se neda, pa kod ludiranja sam podrigne
Maleni je zivahna beba. Tako i moja zna raditi. Pedica je odmah rekla da je zvrkasta i nije zainteresirana za papanje😂😂
Sto se tezine tice, ako pedica kaze da je ok onda je. Znam da kasnije manje dobivaju...
Zao mi je zbog tih muka s krvarenjem. Bas grozno. Nadam se kako ces zavrsiti s time.
Mirjanos, nisam, mi smo na istoku grada, idemo sad u setnju. U maksimir dolazim po dogovoru 😉 iduci put javi ranije pa se dogovorimo za kavu 😁
url=https://lilypie.com]
Mirjanos, nisam, mi smo na istoku grada, idemo sad u setnju. U maksimir dolazim po dogovoru 😉 iduci put javi ranije pa se dogovorimo za kavu 😁
Hehe moze.
Evo, ja bila na roditeljskom za jaslice... Stariji krece u ponedjeljak. Sutra u nabavku potrepstina i noze krenuti!!!
Ipak ide odmah, necu cekati da pocnem taditi. Neka se on navikne (obozavandrustvo i drugu djecu) i stekne imunitet sto ranije... Pa necu morat obojicu na privikavanje za 5 mjeseci...
Cure kako se vi nosite sa strahovima da se bebi nesto ne dogodi? Ja sam bila prilicno opustena ali u zadnje vrijeme se sve vise brinem pa mi je to izluđujuce. Em ovi padovi, em se nocas oko 4 dragi probudio ( fala Bogu!!!), a malac cijelu glavu umotao u dekicu. Izbezumili smo se. Uvijek ga laganom dekicom pokrivam, valjda od onog njegovog rolanja, vrćenja se umotao. Ma uzas!!! Kao novorođence sam ga u vrecu za spavanje ubacivala. Opet cu poceti.
Orangina valjda ce se sad sve stabilizirati sa zdravljem. Ne brini za kile malcu, bitno je da puni pelene.
Tea drzim fige da malac odmah klikne s jaslicama.
Mi smo danas na pregledu, trebao bi se i cijepiti, tj.docijepiti protiv hripavca treci put, ali je nesto smrkljav, mislim da cu odgoditi.
Orangina, bas mi je zao sto te sve zadesilo. A mirovanje uz malu bebu je nemoguca misija, nazalost. Nadam se da je to to i da ce sad dalje sve bit ok. Bebe u ovom periodu ne dobivaju puno na kilazi, jos ako odu vise u duzinu i to se racuna. A dob je takva kad ih sve zivo zanima, i najmanji sum je dovoljan da puste cicu i vide kaj se dogada. Probaj ga dojiti u zamracenoj prostoriji, bez buke i bilo kakvog podrazaja koji bi ga omeo. Ali je i dovoljno snazan da u tih par min povuce dovoljno mlijeka. Nece oni sebe izgladniti, toliko samodestruktivni jos nisu.
Mirjanos, mi vise nismo na podrucju Maksimira, odselili na istok. Dodemo povremeno u park, ali to je to.
Tea sretno u jaslicama! Zelim vam brzu prilagodbu i sto manje suza.
Noi nikako da izbije ovaj gornji zub koji ga muci, a svako malo se nekako uspije udariti u njega. Ako nista drugo onda udari bradom i donjim zubom udari u taj gornji
Vicky, nazalost bilo sto se moze dogoditi u sekundi, kad najmanje ocekujes. Ali to, naravno, ne znaci da ces strepit ko kobac nad djetetom i ne zivjeti. Iz dana u dan, iz jedne situacije u drugu. S vremenom ces naucit pratiti vlastiti instinkt i predvidjet mogucnost neke ozljede ili sl pa ces ranije reagirati. A nesto ne mozes ni predvidjeti, vidi samo sto se sa mojom malom dogadalo u zadnje vrijeme..
Jutro cure, evo i nas malo.. malome je jucer izbio gornji 3. zub pa se malo smirio, bio je NEMOGUC po danu.. vristao, plakao, jedino bi vani bio dobar, 😪
Mi ovih dana testirali pelene i ostajemo na Pampersu. Ove koje smo probali mu i preko dana procure skoro pa u roku odmah.. otkad je otkrio ustajanje, sekunde ne moze biti na podu.
Orangina, zao mi je zbog dodatnih komplikacija, bas te posteno zadesilo. Nadam se da ti je makar dragi bio blizu da malo uskoci..
Dea, znam kakva je to vriska kad se donjim povrijedi u gornje..
Orangina i Dea a moze i Tea, kad su vam se malci poceli ustajati, jesu li stajali samo na prsticima?
Frau, nadam se da cete se vratiti u lijepu rutinu nocnog uspavljivanja. Nama noc nije problem, ali danju se znamo namuciti..
Vicky, mene svako toliko opere panika pa se smirim. Svjesna sam da ce biti svega.
Tea, sigurna sam da ce biti super u jaslicama, 😊
Aymee
Aymee, ma vec smo bolji! Sinoc se odmah uspavala, pa se okrenula na trbuh, nakon nekih sat vremena i picela plakati. Uspavala sam ju uz 3 dolazaka i pricu na kraju. Dragi se tesko suzdrzava 😁 on bi nosio a ja nedam! 😂😂😂😂 a kad ju je primio mala se bacala k meni, hoce cicu naravno 😊 uspavala se nakon pol sata.
Vicky, ja se nekako skontroliram... kad skuzim da me opere panika, duboko udahnem i fokus na sve lijepo, zdravlje, smijanje... to me vrati.
Tea, sretno s privikavanjem, vjerujem da ce drustvo ucinit svoje 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji