Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Aymee
    04. Rujan 2018. 14:23

Ma ovaj moj je savrseno zdrav zajebant.. jede puno kolicinski al istrosi to! Ima 6 obroka ukupno, 3 kasice po 170 do 250 grama (kako mu se sto svidja) i 3 boce mlijeka po 240 ml + 2, 3 medjuobroka i uvijek meni ukrade kad nesto jedem.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    04. Rujan 2018. 14:59

Orangina, ma ne znam sta njega pegla... ugl dijete ne treba na nikakve vjezbe, tamo ce se sako zarazit i razbolit... ako hocu mogu ja sama vjezbat!! Eto gluposti! Uvijek neko natezanje... 
    Koja steta zivjet tako blizu stazama a ne isprobat... ali dobro, svatko zna za sebe 😉 ja jedva cekam neko skijanje.. 
    Aymee, ova tvoja bas nije normalna... sta bi ona htjela 800g svaki mjesec od rodenja do prve godine?!?!  Mali ti je dobar, dobro jede i dobiva! Drzi se ti toga 😘 
    Tea, ajme dobrog li djeteta 👍 sigurno tu ima utjecaja sto ima bracu doma... vjerojatno nece ni kasnije biti problema! Klinci ce ga zavolit kad je tako brizan 😉 
    Moja je prestala kasljat, bilo joj je nesto bolje a sad se skroz povuklo od kad koristimo inhalator! Iako smo ga 3x upalili..  ali pomoglo je!

url=https://lilypie.com]

• Aymee
    04. Rujan 2018. 15:19

Frau, kad stizete na Kvarner? 😁

Aymee

• Aymee
    04. Rujan 2018. 15:19

Aymee

Frau, kad stizete na Kvarner? 😁

L. fali more, zato smrka, 😋

Aymee

dea32
    04. Rujan 2018. 15:37

Frau, da.. Kad treba sa mamom kuhati ili voziti bicikl onda je velika. Za vrtic je mala. Danas je vec bilo pregovaranja i negodovanja, jer sto ce danas u vrticu kad je jucer rekla svima sto je naucila preko ljeta . A putem bezbroj pitanja, 'zasto pada kisa', 'zasto se ne vozimo po travi?', 'zasto moramo stati na crveno svijetlo?' zasto, zasto, zasto.. 
    Aymee, pedica je ocito ustala na lijevu nogu. Taman je, kaj bi ona, da mjesecno dobiva po 1 kg?!
    Tea super za Dinu i jaslice. Bit ce to sve ok.
    Orangina, mi smo pretezno bile same. Muz je u to doba radio dvije smjene-jutarnja 8-16h i popodnevna 10-18. Tako da su se jako malo vidjeli.. Krenula je u jaslice sa 14 mj i relativno je dobro podnjela privikavanje. Plakala je kad bi je ostavljali, ali bi kroz par min vec zaboravila zasto place. I lakse je bilo kad bi je tata ostavio u jaslicama nego ja..

Nina Leonita
    04. Rujan 2018. 16:05

bok cure, da vidimo sad taj lilypie

Nina Leonita
    04. Rujan 2018. 16:10

evo, dobro je, konačno! morala sam na komp, preko mobitela nije dobro radilo..

• Frau_Mund6
    04. Rujan 2018. 17:42

Aymee, ne znam! Trebala sam s frendicom doci ali sam odgodila zbog kaslja... sad pojma nemam kad cemo... cekam da nas vrijeme posluzi. 
    Ajme Dea pa ti skoro pocinjes radit! Imas li stari godisnji jos za iskoristit? 

url=https://lilypie.com]

dea32
    04. Rujan 2018. 18:19

Frau_Mund6

Aymee, ne znam! Trebala sam s frendicom doci ali sam odgodila zbog kaslja… sad pojma nemam kad cemo… cekam da nas vrijeme posluzi.
    Ajme Dea pa ti skoro pocinjes radit! Imas li stari godisnji jos za iskoristit?

Imam od ove godine godisnji, stari sam iskoristila prije komplikacija. Al uzet cu samo 2 tjedna, tak da imam u slucaju da ce bit bolesni ili jedan ili drugi..
    Al da je brzo proslo, zbilja je.. 

• Aymee
    04. Rujan 2018. 18:47

Frau, ako budete dolazile, obvezno se javite!
    Dea, ne znam ja kaj bi ona! Ili dobiva previse ili premalo! 100 grama! Pa toliko je pokakao prije nje! 

Aymee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.