Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    02. Rujan 2018. 22:32

Ma ne kuzim u cemu je problem. Bio je u kutiji na polici. Radio je 2 dana i onda je poceo jako ruzit a paru skoro da ne pusta... nista nismo radili mimo uputa, bas sam pazila da sve onak pravilno napravim i isprobala na sebi.. zrazit cu novi! Ovo nema smisla. 

url=https://lilypie.com]

dea32
    02. Rujan 2018. 22:35

Frau_Mund6

Ma ne kuzim u cemu je problem. Bio je u kutiji na polici. Radio je 2 dana i onda je poceo jako ruzit a paru skoro da ne pusta… nista nismo radili mimo uputa, bas sam pazila da sve onak pravilno napravim i isprobala na sebi.. zrazit cu novi! Ovo nema smisla.

Uzas, kaj da ti kazem..
    Nadam se da ce drugi bit dobar

• Dijana221
    03. Rujan 2018. 09:19

Mirjanos

Curke sto se radile kada bebice nisu kakile? Malena opet ne kaki….
    Sok od prokuhane sljive i prokuhana sljiva ovaj put nisu pomogli… danas je 4 dana kako nije kakila…

Mom malom se vecinom znalo desiti da dva dana ne kaka i onda treci dan nadoknadi. Vecinom bi radili vjezbice, podizala bi mu nogice i tako pritiskali stomak kad bi se poceo napinjati i obavio bi..

• VickyChristina
    03. Rujan 2018. 12:56

Mirjanos mi bi za kakicu vjezbe radili, ali palenta bi isto ubrzala stvar. Malo palente s tikvicom i par kapi maslinova u. 👌

• Mirjanos
    03. Rujan 2018. 15:25

Hvala cure! 

Danas sam joj dala sljivu i batat i opet nista. Poslati cu dragoga da kupi ovu marelica-breskva kasicu. 

Inace ju hranim prema knjizi bebe vole papati, miks tikvica, krumpir, cvjetaca,mrkva maslinovo.

Jucer sam je kupala i pustila da joj tus malo masira trbuscic, danas cu ponoviti. Poslusat cu sve savjete...pa cemo vidjeti.

Ako ne pomogne...sutra cepic.

Hvala! 

-Tea-
    03. Rujan 2018. 16:16

Mirjanos

Hvala cure!

Danas sam joj dala sljivu i batat i opet nista. Poslati cu dragoga da kupi ovu marelica-breskva kasicu.

Inace ju hranim prema knjizi bebe vole papati, miks tikvica, krumpir, cvjetaca,mrkva maslinovo.

Jucer sam je kupala i pustila da joj tus malo masira trbuscic, danas cu ponoviti. Poslusat cu sve savjete…pa cemo vidjeti.

Ako ne pomogne…sutra cepic.

Hvala!

Mog starijeg "potjera" sljiva s vodom, a mladjeg kruska s vodom...  Mislim pojedu vocku pa se napiju vode... Ako ne "zaliju s vodom" onda kakaju normalno, a ako se napiju, e onda imamo ubrzo meko-krcatu pelenu... 

dea32
    03. Rujan 2018. 19:46

Frau, jesi sto uspjela sa inhalatorom?
    Mirjanos, jel bila kakica? Nitko ne shvaca koliko je bitna kao mama koja ceka da se bebac pokaka.. 

dea32
    03. Rujan 2018. 19:52

Danas cura krenula u vrtic. Sve smo iskomunicirale, sve zna, sve je super.. Dok se nismo parkirale ispred vrtica. Onda je krenulo.. Plakanje, ali toliko da zasuze oci, nista vise. Kazem ja njoj da smo se dogovorile da nece plakati i da je velika cura. Kaze ona 'nisam'.  Tak mi je slatka bila. Nosila sam ju do sobe, tam ju je cekala stara ekipa koja ju je povela u razgledavanje nove sobe.
     Dan joj je uglavnom super prosao. Razveselila se sto je taman naucila reci 'jagoda' (do sad je bila jadoka) i njena nova grupa u vrticu se zove 'Jagode'.
    I cim smo zatvorili vrata od stana krenulo vristanje i za***avanje.. 

• Frau_Mund6
    03. Rujan 2018. 22:16

Dea, uspjela sam!!! U ljekarni me zenska otkantala i poslala u servis. Tam su mi ispitali kvar i rekli da oni nemaju nista s tim jer jos imam garanciju ljekarne, pa su zvali u lhekarnu i dogovorili da mi zamjeni aparat. Tako da sam se morala vratit i dobila novi. 
    Predala sam i papire za potporu grada zg. Jeste vi to rijesile? Kad vam je lova sjela? 

• Frau_Mund6
    03. Rujan 2018. 22:17

Mirjanos, mi nemamo problema s tim, ne znam sta da ti savjetujem.... javi jel kakala 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.