Aymee, za pelene, koju velicinu si koristila? Mi smo na veci broj prosli zbog propustanja iako po kilazi nije bio ni blizu.
Za ustajanje, on je ustajao tako da se postavio na koljena pa jednu nogu na podlogu i s njom se dizao, znaci stao na puno stopalo. Iako je ponekad znao podici se na prstice, generalno je stajao na punom stopalu.
Aymee, za pelene, koju velicinu si koristila? Mi smo na veci broj prosli zbog propustanja iako po kilazi nije bio ni blizu.
Za ustajanje, on je ustajao tako da se postavio na koljena pa jednu nogu na podlogu i s njom se dizao, znaci stao na puno stopalo. Iako je ponekad znao podici se na prstice, generalno je stajao na punom stopalu.
Moja balerina stoji na prsticima, 🤣 Broj 4 sam mu kupila.. 3 male, 4 velike.. jedino mu Pampers 4 odgovara ili 4 i 4+ puffies (tak nekako se zovu)... a pampers 4 mu ne propustaju po noci..
Aymee
book cure! dakle beba je imala neku trodnevni virozu, temperaturu, snižene leukocite, osip zadnja dva dana. sad se oporavila i taman pomislim e sad je ko nova kad ono novi šok - danas mi padne sa sjedeće garniture! protrnula sam! mislila sam da će si strgati vrat. osim malo cendranja i plača mislim da joj nije ništa. nije stragala vrat! znači sveee sam zagradila osim te male ruoe između stolaca i baš tu je morala gurnuti nos da vidi što ima ispod.. ajmeeeee!!!
Aymee, moj stariji klempo se digao na puna stopala.. Isto kao i Dein...
Ninaleonita,sve to ide u "radni staz".... Bas sam pisala neki dan, moji su jedan dan oboje pali u razmaku od sat vremena... Jedan s kreveta a drugi s kauca... Malom je bio prvi pad, a starijem negdje treci ili cetvrti... Svaki put sve ok... Cak i bez modrica prosli... Zilavi su oni, hvala bogu....
url=https://lilypie.com]
da, Tea, baš sam to čitala neki dan i mislim si ajme što bi bilo da moja padne.. i eto
Bili na pregled i cijepili se, mrvicak ima 7,5 kg i 75 cm visine, 8 mjeseci je star. Izracunala sam da je dobio cca.220 g po mjesecu i rekla je pedica da je to sasvim ok, bitno je prve mjesece kile dobiti.
Nina, bitno da je sve ok! Ne ponovilo se!
Vicky, bravo za malca! Sve je to u granicama. Mi smo po mojoj racunici dobili oko 400 g. U mjesec dana.
Zanima me koliko je narasla 😉 robica je opet mala..
Evo da se pohvalim da nam uspavljivanje ide sve bolje. Danas se meskoljila i bunila nekih 10ak minuta i utonula u sam kad se pepeljuga sretno udala 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
Nina, bitno da je beba dobro. Svi smo dobro upoznati sa padovima, nazalost..
Vicky super je malac. Bitno da prati krivulju rasta, da ne pada na tezini.
Frau, najvise se po robici i vidi koliko rastu Mi polako spremamo 74 i prelazimo na 80.
Nama ce kontrola bit negdje sljedeci tjedan. I taman sad kad bi se trebao cjepiti, njemu se lice opet pocinje crveniti..
Ne znam da li je koja razmisljala ili vec cjepila sa prevenarom? Navodno od sljedece god ulazi u kalendar cjepljenja i bit ce na teret hzzo-a, do sad se placao.. Ja malog planiram cjepiti s njim, s obzirom da je seka smala ceste upale uha, njega zbog dermatitisa zelim toga postediti..
Frau, malena od rodenja voli happy endove , morat ces joj samo takve bajke pricati..
@Frau i tvoja je usla u period nemira iz kojeg nece izaci pa do fakulteta 😂 Dobro je da ti odspava i pola sata, pogotovo ako noc lijepo spava onda racunas od ponoci do druge ponoci koliko joj se nakupi sati spavanja.
@Tea pratim situaciju u Uljaniku i srce boli, cijela Istra ce patiti ako ne i Hrvatska. Slicna situacija i stanje u drzavi natjeralo me da napustim svoju domovinu 😞
Super za jaslice, bolje je ovako da krene prije brace.
@Mirjanos dali to znaci da nas sad cekaju lude godine ako su bebe zivahne? Jel tvoja se baca po krevetu kad cica?
@Vicky strahova se nikad neces rijesiti samo ce se malo ublaziti. Kad dode drugo dijete bit ce drugacije haha!
Ma joj te dekice su koma, dobro pa je dragi ti skuzio, i mi smo bili u vreci kad je hladno a od proljeca/ljeta smo bez icega koliko je bilo vruce u sobi!
Lijep napredak, dugacak decko!
@Dea problem je cim zamracim sobu za cicanje on misli da ide na spavanje pa negoduje...
Ajoj misko se muci sa zubicem, dali ima nabubrene desni? Ja sam namocila trljacicu i stavila u zamrzivac, kad je bila hladna to je cuclao do besvijesti.
Isto ga muce gornji zubi
@Aymee prvi dan je bio balerina na noznim prstima, onda je poceo stajati cijelim stopalom. Sad se digne na prste kad zeli da ga uzmem ili da "bolje vidi" 😀
@ninaleonita uff bas grozno, mora da ste se obje prepale kad je pala i nadam se da je sve ok!
Sortiraj odgovore
Najstariji