Zimske bebe/mame 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Frau_Mund6
    31. Srpanj 2018. 14:34

Ovdje dosta puse..  bas dosta! Mene glava boli od klime pa je ne palim. I niza je temperatura u kuci, ali mi se ne sjedi u zatvorenom.  Otkrila sam da joj pase mokra tetra, prekrijem joj tijelo da se ohladi pa ju skinem za kratko vrijeme... super mi je njen izraz lica kad vidi da nosim tetru, cisto veselje 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]

dea32
    31. Srpanj 2018. 15:02

Orangina, da li se mali vuce rukama ili klekne pa se odize nogama? Ovo drugo je pravilno, a ako se vuce rukama trebala bi ga spustati i ne dopustit mu da se nepravilno dize. Javi sto kaze pedica..
    Mi smo bazen na balkonu punili i praznili sa lavorom. Muz je setkao lijevo-desno.. 
    Nije ni u Zg nista bolje sa vremenom. Ajd danas ima nesto vjetra, tak da sam otvorila prozore i balkon pa nam ne treba klima, bar ne jos.. Klince sam pri povratku iz parka kratko okupala da se osvjeze, al sam ih onda razbudila pa su odgodili spavanje. 

• Frau_Mund6
    31. Srpanj 2018. 16:45

Jutros smo bili na plazi, bila je u moru na suncu svega 10akmin i uhvatilo joj liceko. Sva je crvena... vratili se doma u 10. Ne mogu vjerovat! 
    Sta sam joj napravila... jucer mi se prevrnula, a danas sva specena 😣 a bas izbjegavam sunce, stavila sam joj bijelu tetru preko kolica kad smo isle, spavala u hladu od neke kucice..  dovoljno rano smo isle, bar sam tako mislila... i opet ju uhvatilo. Imala je sesiric! Ovo sunce je stvarno prejako! 

• Aymee
    31. Srpanj 2018. 17:26

Orangina javi sto ti kaze dr.
    Frau, jesi li razmisljala o kremi za suncanje ili makar da ti dodatno svojim tijelom radis hlad dok ste u moru. I mislim da joj ne bi trebala kolica prekrivat tetricom, tako ju dodatno zagrijavas. Bas je nedavno bio clanak o tome.

Aymee

• Frau_Mund6
    31. Srpanj 2018. 17:35

Naravno da sam joj radila hlad u moru. Smeta joj sunce pa sam ju okretala, ali je valjda odbljesak zraka od mora bio dovoljno jak za njenu kozu. Ma ne mogu vjerovati. Navecer idemo oko 18.30 a ujutro smo vec u 8.30 isle. I bile doma u 10 i opet je izgorila...  
    Nisam ju mazala jer kao ne smije do 6 mjesevi. Sad cu morat koji dan preskocit setnju i kupanje..  ne znam kad bi mi to smjele izaci 😑

Mela
    31. Srpanj 2018. 17:39

Frau, mogu misliti kako si se uplašila. I mi smo imali scenu sa kolicima, srcek mi je odmah stao. 
    I mi smo u stanu, a nemamo balkon  uzas koliko se kuhamo. 
    Meni sveki zadnjih dana užasno ide ma živce. U sve bi da se miješa, da komentar, a kad treba sto realizirati i pomoci nigdje je. M naravno misli da to nije tako i da ja sve pogresno shvacam, tako da sam odustala da vise bilo sto komentiram. 

• Aymee
    31. Srpanj 2018. 21:11

Frau, mislim da su Avene i Mustela pogodni i za male beboline. Mogu ti vidjeti ujutro na svojoj Musteli.
    Mela, mi imamo balkon i ujutro smo na njemu jer je juzna strana i zvizdan przi od podne dok ne zadje. Pocela sam klimu paliti jer je inace neizdrzivo. 5 min na podu i mali je gola voda pa bude neurotican. Moja sveki se upristojila u zadnje vrijeme. I dalje je u karanteni, ne vodim joj maloga svaki dan, dva da ga vidi..
    Mi se danas popodne, oko 19h isli kratko osvjeziti na more. Bas je bio sretan!

Aymee

• Aymee
    31. Srpanj 2018. 21:15

Aymee

Frau, mislim da su Avene i Mustela pogodni i za male beboline. Mogu ti vidjeti ujutro na svojoj Musteli.
    Mela, mi imamo balkon i ujutro smo na njemu jer je juzna strana i zvizdan przi od podne dok ne zadje. Pocela sam klimu paliti jer je inace neizdrzivo. 5 min na podu i mali je gola voda pa bude neurotican. Moja sveki se upristojila u zadnje vrijeme. I dalje je u karanteni, ne vodim joj maloga svaki dan, dva da ga vidi..
    Mi se danas popodne, oko 19h isli kratko osvjeziti na more. Bas je bio sretan!

Vidjela vec sad. Mustela je pogodna i za novorodjencad.

Aymee

• Aymee
    31. Srpanj 2018. 21:31

dea32

Orangina, da li se mali vuce rukama ili klekne pa se odize nogama? Ovo drugo je pravilno, a ako se vuce rukama trebala bi ga spustati i ne dopustit mu da se nepravilno dize. Javi sto kaze pedica..
    Mi smo bazen na balkonu punili i praznili sa lavorom. Muz je setkao lijevo-desno..
    Nije ni u Zg nista bolje sa vremenom. Ajd danas ima nesto vjetra, tak da sam otvorila prozore i balkon pa nam ne treba klima, bar ne jos.. Klince sam pri povratku iz parka kratko okupala da se osvjeze, al sam ih onda razbudila pa su odgodili spavanje.

Dea, posjeda li ti se malac samostalno? Moj vojnicki puze ko da si mu baterije stavio u guzicu al od sjedenja nista.. 

Aymee

• Frau_Mund6
    31. Srpanj 2018. 22:34

Aymee, mustela za suncanje ili za opekline? Ne znam imaju li tu u ljekarni... morala sam po pelene u lidl 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.